قیسی میوه‌ای خشک کوچک، شیرین، خوشمزه و غنی از مواد مغذی است. به طور سنتی، قیسی (زرد آلوی خشک) در تهیه دسر، نوشیدنی، کدو حلوایی و ژله بسیار استفاده می‌شده است، قیسی در بیشتر نقاط ایران نیز یافت می‌شود و در کشور ما همراه با آجیل نیز آن را مصرف می‌کنند.

قیسی

همشهری آنلاین - آرش نهاوندی: قیسی حاوی مواد مغذی نظیر فیبر، ویتامین‌های A و C و پتاسیم و آهن است. اما آیا می‌دانید چرا این میوه خشک برای زمستان‌ها مناسب است؟ در این مطلب به ۵ دلیل اشاره کرده‌ایم که چرا باید زردآلو خشک را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.

سرشار از مواد مغذی

۵  دلیل برای گنجاندن قیسی در رژیم غذایی زمستانی | از خواص این میوه سنتی بیشتر بدانیم



زردآلو خشک که به نام قیسی نیز در ایران معروف است، یک غذای مغذی حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است. این میوه خشک به طور ویژه سرشار از ویتامین A است که برای حفظ سلامت پوست، بینایی و تقویت سیستم ایمنی بسیار مهم است. علاوه بر این، مصرف متوسط زردآلو خشک می‌تواند میزان پتاسیم، فیبر و آنتی اکسیدان‌های مورد نیاز بدن شما را افزایش دهد.

تقویت کننده سیستم ایمنی بدن

۵  دلیل برای گنجاندن قیسی در رژیم غذایی زمستانی | از خواص این میوه سنتی بیشتر بدانیم


زردآلو خشک حاوی ویتامین C است که از جمله ویژگی‌های آن تقویت سیستم ایمنی است. مصرف غذاهای غنی از ویتامین C می‌تواند به بدن شما کمک کند تا با عفونت‌ها مبارزه کند و در ماه‌های سرد سال شما را سالم نگه دارد.

منبع طبیعی انرژی

۵  دلیل برای گنجاندن قیسی در رژیم غذایی زمستانی | از خواص این میوه سنتی بیشتر بدانیم


زردآلو خشک منبع خوبی از قندهای طبیعی از جمله گلوکز، فروکتوز و ساکارز است که باعث افزایش سریع انرژی می‌شود. این می‌تواند به ویژه در طول زمستان و زمانی که بدن به انرژی اضافی برای مبارزه با هوای سرد و فعال ماندن نیاز دارد، مفید باشد.

حمایت از سلامت دستگاه گوارش

۵  دلیل برای گنجاندن قیسی در رژیم غذایی زمستانی | از خواص این میوه سنتی بیشتر بدانیم


محتوای فیبر موجود در زردآلو خشک می‌تواند با کمک به تنظیم حرکات روده باعث ارتقای سلامت دستگاه گوارش شود. همچنین از یبوست جلوگیری کرده و از میکروبیوم روده حمایت می کند. گنجاندن غذاهای غنی از فیبر در رژیم غذایی زمستانی می‌تواند به ویژه زمانی که مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه کمتر بود، مفید باشد.

سلامت پوست را حفظ می‌کند

۵  دلیل برای گنجاندن قیسی در رژیم غذایی زمستانی | از خواص این میوه سنتی بیشتر بدانیم


هوای زمستان می‌تواند پوست را کند و باعث سوزش شود. قیسی حاوی بتاکاروتن و ویتامین A است که نقش مهمی در حفظ سلامت پوست دارد. ویتامین A به بازسازی سلول‌های پوست کمک می‌کند و به آبرسانی به پوست کمک می‌کند و باعث داشتن پوستی درخشان حتی در ماه‌های سردتر سال می‌شود.

بیشتر بخوانید:

کد خبر 813414
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تندرستی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • نرالدین اکبریان IR ۱۹:۰۱ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۵
    2 0
    از برنامهای خوبتان درباره خاصیت انواع میوه ها جهت سلامتی مردم سپاس گذاریم
  • ,مصطفی موسوی IR ۰۷:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۷
    0 0
    متن بسیار اموزنده ای بود البته برای انهایی که جیب پر پولی داشته باشن گویا خبر از دستمزد کارگر وبازنشسته نداری واحیانا وضعیت اقتصادی جامعه ،!!!
  • محمد شهاب IR ۱۵:۲۳ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۷
    0 0
    با درود و دوستی قیسی زردآلو نیست ،شاید بتوان گفت زردآلو صفت است ولی درراسته آلو و آلوییان است. سلامتی آقای نهاوندی و دیگر نگه بانان سلامت مردم درسایه ویژگیهای قیسی و زردآلو وآلو ودیگر خوراکیها پایدار باد.