همشهری آنلاین - شهره فرجی: اگر طرفدار طعم نارگیل هستید حتما این شیرینی خوشمزه را انتخاب می‌کنید

تعداد: 24 عدد

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان پخت: 15 دقیقه

مواد لازم:

سفیده تخم‌مرغ: 4 عدد بزرگ

شکر:‌ یک پیمانه

پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری

آرد: نصف پیمانه

پودر نارگیل: 2/1+ 2 پیمانه

طرز تهیه:

• در یک ظرف استیل، سفیده تخم‌مرغ، ‌شکر و نمک را بریزید و ظرف را روی قابلمه آب در حال جوش قرار دهید و مواد داخل ظرف استیل را هم بزنید.

• وقتی مخلوط گرم شد،‌ آن را از روی حرارت برداشته، پودر وانیل، آرد و پودر نارگیل را درون آن بریزید.

• درب ظرف حاوی مخلوط را بگذارید و حدود یک ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.

• فر را روی دمای 325 درجه فارنهایت از پیش گرم کنید.

• روی سینی فر، ‌کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید و به اندازه یک قاشق، یک قاشق از خمیر برداشته و به فاصله 5/2 سانتی‌متر از هم،  آن‌ها را روی کاغذ مخصوص،‌ بچینید.

• آن‌ها را به اندازه 20- 15 دقیقه یا تا زمانی‌که طلایی رنگ شوند، حرارت دهید.

• سینی را از فر خارج کرده، در همان جایی که قرار دارند به مدت 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شوند.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها