همشهری آنلاین - شهره فرجی: در ترکیب این شیرینی خوش طعم،‌ می‌توانید انواع مغزها و آجیل‌های مورد علاقه خودتان را جایگزین کنید.

زمان تهیه: 15 دقیقه

زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم برای 25 عدد شیرینی:

کره: 2/1 پیمانه (در دمای اتاق)

پودر قند: 4/1 پیمانه

مربای میوه: از هر طعمی که دوست دارید
 ترجیحا شاتوت، 3- 2 قاشق سوپ‌خوری

پودر وانیل: 4/1 قاشق چای‌خوری

نمک: ‌8/1 قاشق چای‌خوری

آرد: یک پیمانه

مغز و آجیل کوبیده: 3/1 پیمانه
(بادام، فندق، پسته یا هر مغزی که دوست دارید)

طرز تهیه:

• آرد را با نمک مخلوط کنید و کنار بگذارید.

• در یک کاسه متوسط،‌ پودر قند و کره را تا حدی که کف کند هم بزنید ( حدود 5- 3 دقیقه)، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید.

• آرد و نمک را کم کم به مواد فوق اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.

• مغزها  را با ترکیب فوق، مخلوط کنید و روی مواد را بپوشانید و به مدت یک ساعت خمیر را درون یخچال قرار دهید.

• فر را از قبل روی دمای 350 درجه فارنهایت، از پیش گرم کنید.

• روی سینی فر، کاغذ مخصوص شیرینی‌پزی را قرار دهید .

• به اندازه چند توپ 5/2 سانتی‌متری از خمیر برداشته، ‌آن‌ها را به فاصله 5 سانتی‌متر از هم روی کاغذ مخصوص، بچینید و با دست ضربه آرامی روی آن‌ها بزنید تا کمی تخت شوند.

• با استفاده از انگشت یا هر وسیله مشابه دیگر، در وسط هر کدام از شیرینی‌ها یک گودال کوچک نزدیک به لبه، ایجاد کنید و درون آن را با مربا پر کنید (برای این ‌کار بهتر است، مربا را درون یک کیسه فریزر بریزید و یک گوشه آن را سوراخ کنید و با فشار، مربا را از آن خارج کنید).

• شیرینی‌ها را به مدت 12 – 10 دقیقه یا تا زمانی که طلایی رنگ شوند حرارت دهید.

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها