برای انجام این کار نیاز داریم به:
حدود 18 عدد گلبرگ گل رز، یک و نیم قاشق چایخوری پودر مرنگ (موجود در قنادیها)، یک پیمانه شکر درشت، نصف پیمانه شکر کاملا پودر شده (برای این مورد ما پودر قند را به شما پیشنهاد میکنیم) و در نهایت سه قاشق غذاخوری آب.
حالا اول، گلبرگها را خوب بشوئید و لای دستمال تمیزی بگذارید تا کاملا خشک شوند بعد درون دستگاه همزن آب و شکر درشت و پودر مرنگ را بریزید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید در این مرحله، اول مخلوط کن را روی درجه کند قرار دهید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند سپس روی درجه تند به مدت 5- 4 آنها را با هم مخلوط کنید تا پف کنند.
دو طرف گلبرگهایی که اکنون خوب خشک شدهاند را آغشته به این مخلوط کنید و پودر قند را روی آنها بپاشید و بعد آنها را به مدت 24 ساعت بر روی صفحه مشبکی قرار داده تا تمام قسمتهای گلبرگها در معرض هوا قرار گیرند و خشک شوند.