تاریخ انتشار: ۸ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۹:۴۸

همشهری آنلاین - شهره فرجی: حلاوت کاملا ایرانی این شیرینی کاملا خوشمزه، به مذاق ما خوش می‌آید بخصوص آن‌که در میان آن گردو نیز باشد.

مواد لازم:

گردو: 150گرم

نشاسته: 350 گرم

گلاب: نصف لیوان

آب: یک و نیم پیمانه

کره: ‌یک قاشق سوپ‌خوری

شکر: یک قاشق سوپ‌خوری

پودر نارگیل: مقداری

طرز تهیه:

• ابتدا نشاسته را در آب سرد حل کنید.

• گلاب را به آن اضافه کنید و از صافى رد کنید تا مایه یک دست شود.


• شکر را به مخلوط فوق بیفزایید و آن را روى حرارت ملایم بگذارید، مرتب هم بزنید تا مایه غلیظ شود و به صورت خمیر نرم درآید.

•  کره را اضافه کرده و سپس مایه باسلوق را از روى حرارت بردارید و روى کاغذ روغنى که پودر نارگیل پاشیده اید پهن کنید.

•  گردو را در یک طرف خمیر قرار داده و به کمک کاغذ آن را رول کنید و دو سر آن را به هم بچسبانید و براى ۷ تا ۸ ساعت داخل یخچال قرار دهید.

• سپس باسلوق را به صورت دلخواه برش داده و در ظرف مناسبی قرار دهید.

برچسب‌ها