تاریخ انتشار: ۹ اسفند ۱۳۸۸ - ۰۸:۰۸

همشهری آنلاین - شهره فرجی: این شیرینی‌های کوچک را خیلی راحت می‌توانید در منزل تهیه کرده و همراه با خانواده میل کنید.

مواد لازم:

بادام: 150 گرم

پودر قند: نصف پیمانه

شکر: یک چهارم پیمانه

خلال پسته: یک قاشق سوپ‌خوری

طرز تهیه:

• ابتدا بادام‌ها را چند ساعت در آب جوش خیس کنید.

• سپس بادام‌ها را با پودر قند آسیاب کنید تا به صورت خمیر صافی درآید.

• خمیر حاصله را به شکل سیب و گلابی درآورید و از خلال پسته به عنوان چوب آن ها استفاده کنید.

• سیب و گلابی‌های بادامی را در شکر بغلطانید و به مدت سه ساعت درون یخچال قرار داده تا سفت شوند.

برچسب‌ها