همشهری آنلاین – شهره فرجی: برای تهیه این کیک، ابتدا پنیر خامه‌ای را در دمای اتاق قرار داده تا نرم شود.

مواد لازم برای 4 نفر:

پودر سوخاری: سه و نیم پیمانه

شکر: چهار و نیم قاشق غذاخوری

کره: یک پیمانه

کره آب شده: چهار و نیم قاشق غذاخوری

پنیر خامه‌ای نرم شده: 226 گرم

شکر قهوه‌ای: دو سوم پیمانه

تخم‌مرغ: 2 عدد

وانیل: دو و نیم قاشق چای‌خوری

گردوی خرد شده: دو و نیم پیمانه

خامه زده شده

خرده گردوهای اضافی

گردوهای دو نیم شده

طرز تهیه

1- چهار ماده اولیه را خوب با هم مخلوط کرده و درون ظرف مخصوص فر ریخته و به سمت ته ظرف فشار داده و درون یخچال قرار داده تا خنک شود.

2- با استفاده از همزن برقی،‌ پنیر را خوب هم زده تا سبک شده و پف کند.

3- شکر قهوه‌ای را به تدریج به پنیر اضافه کنید.

4- تخم‌مرغ‌ها را به صورت هر بار یک عدد اضافه کرده و خوب هم بزنید.

5- وانیل و یک پیمانه گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید.

6- ظرف حاوی مواد فشرده را از درون یخچال بیرون آورده و مخلوط فوق را با قاشق درون ظرف بریزید.

7- ظرف را درون فر با دمای 325 درجه فارنهایت به مدت یک ساعت حرارت دهید.

8- فر را خاموش کرده و بگذارید چیزکیک در ظرف خود به مدت نیم ساعت در فر خنک شود.

9- ظرف را از فر خارج کرده ابتدا بگذارید در دمای اتاق خنک شود سپس 8 ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.

10- در صورت تمایل چیز کیک را با خامه تزیین کرده و روی آن گردوهای دو نیم شده را بریزید و خرده‌های گردو را نیز در مرحله آخر روی آن بریزید.

www.cdkitchen.com

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها