مواد اولیه:
آرد برنج: 500 گرم
آرد نول: یک و نیم کیلوگرم
روغن جامد: یک کیلوگرم
تخممرغ: دو عدد
زرده تخممرغ: شش عدد
پودر قند: 750 گرم
وانیل: یک قاشق چایخوری
شیر: نصف پیمانه
ماست: نصف پیمانه
بیکینگپودر: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
* روغن را آب کرده سپس به همراه پودر قند، بیکینگپودر و وانیل با همزن میزنیم تا حجم بگیرد، سپس تخممرغها را با زرده در کاسهای خوب مخلوط میکنیم و به تدریج به مواد زده شده میافزاییم.
* بعد شیر و ماست را افزوده و مخلوط میکنیم.
* در آخر هر دو آرد را با هم مخلوط کرده داخل مواد میریزیم تا خمیری حاصل شود که به دست نچسبد.
* خمیر را با نایلون پوشانده و دو ساعت استراحت میدهیم.
* سپس از چرخ دستی مخصوص شیرینیپزی عبور داده و در سینی فر میچینیم و در فر که از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتیگراد به مدت 10 تا 15 دقیقه میپزیم.
منبع مورد استفاده برای این مدخل