با کدو حلوایی، سوپ‌های متنوعی می‌توان درست کرد ولی این سوپ که در کشورهای مدیترانه‌ای آن را با زیره سبز، سیر و زنجبیل طعم‌دار می‌کنند، مزه متفاوت و خاصی دارد.

 در ضمن باتوجه به اینکه معمولا  این سوپ را به‌طور سنتی در قابلمه‌های سرامیکی می‌پزند، مدت زمان طولانی‌ای برای پخت سنتی آن نیاز است.

 مواد لازم برای 4 نفر:

- 900 گرم کدو حلوایی (پوست بکنید و تخم‌های داخل آن را خارج کنید)
- 2 قاشق سوپ‌خوری روغن زیتون
- 2 عدد تره‌فرنگی (خرد شود)
- یک حبه سیر (رنده شود)
- یک قاشق چای‌خوری زنجبیل تازه رنده شده
- 3 پیمانه آب مرغ
- نمک و فلفل به میزان لازم
- 4 قاشق سوپ‌خوری ماست
- روغن به مقدار لازم
- چند برگ گشنیز برای تزئین

طرز تهیه:

1 – با استفاده از یک چاقوی تیز، کدو حلوایی پوست‌گرفته شده را به قطعات بزرگ خرد کنید، سپس آنها را در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب ریخته و روی شعله اجاق‌گاز بپزید.

2 – کمی روغن در تابه بریزید و سیر و تره‌فرنگی خردشده را در آن تفت دهید، سپس شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم بپزد.

3 – زنجبیل و زیره سبز را به سیر و تره‌فرنگی سرخ‌شده اضافه کنید و چند دقیقه همراه آنها تفت  دهید. سپس این مخلوط را به قابلمه حاوی کدوحلوایی نیم‌پز شده منتقل کنید. پس از آن، آب مرغ را اضافه کرده و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.

4 – در قابلمه را بگذارید و شعله اجاق‌گاز را کم کنید. پخت این سوپ معمولا 4 تا 5 ساعت طول می‌کشد.

5 – وقتی سوپ پخته شد، آن را در دستگاه غذاساز یا خردکن بریزید تا به مایه‌ای صاف و یکنواخت تبدیل شود، سپس دوباره مواد را به قابلمه برگردانید و برای یک ساعت دیگر روی اجاق‌گاز حرارت دهید.

در پایان ماست را روی سوپ ریخته و با چند برگ گشنیز آن را تزئین کنید.

نکته یک: اگر می‌خواهید این سوپ با سرعت بیشتری آماده شود، از دیگ زودپز استفاده کنید.

نکته 2: درصورتی که غلظت سوپ در اثر حرارت در مدت زمان طولانی، زیاد شد، آن را با اضافه‌کردن کمی آب جوشیده رقیق‌تر کنید.

برچسب‌ها