دسر هندوانه
امشب شب یلدا است و بازار شیرینی و میوه و دسر هم در بیشتر خانهها گرم است. به همین مناسبت «زهرا قادری» از همسایههای ما در محله فروزش و از مربیان کارآفرین در رشتههای صنایعدستی، بهویژه سفرهآرایی و دسر، شیرینی و کیک، طرز تهیه دسر هندوانه را آموزش میدهد.
مواد لازم
ژله قرمز (هندوانه، توتفرنگی، تمشک)
ژله سبزرنگ (لیمو، طالبی)
ژله آلوئهورا
شیر یا بستی (هر بسته ژله نصف لیوان شیر یا بستنی نیاز دارد)
انار دانهشده به اندازه دلخواه
روش تهیه
ابتدا یک بسته ژله قرمز را با طعم دلخواه در یک لیوان آب جوش حل کنید و روی کتری هم بزنید تا ذرات ژلاتینش کامل حل شود. تقریباً نصف بسته ژله آلوئهورا و نصف لیوان ژله سبز لازم است. برای سرعت در کار همه ژلهها را با نصف لیوان آب جوش حل کنید و بگذارید سرد شوند. بعد از سرد شدن ژلهها، بهترتیب به ژله «قرمز» نصف لیوان شیر اضافه کنید. برای اینکه شیر نبرد و دسر یکدستی داشته باشید، به ژله سبز و سفید یکچهارم لیوان شیر اضافه کنید. برای پیشگیری از چسبندگی طبقات ژله منتظر بمانید تا ژله کاملاً سرد شود. در مرحله آخر، انار دانهشده را داخل ژله بریزید و برای براق شدن آن یک قاشق از ژله آلوئهورا روی انارها بریزید.