مواد لازم :
خامه ۲۰۰ گرم
شیر: نصف لیوان
پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
عسل: یک قاشق غذاخوری
چوب دارچین: یک عدد
ژله انار: یک بسته
آب جوش: یک لیوان
انار: یک عدد
طرز تهیه:
* ابتدا انارها رو دون کنید ، ظرف موردنظرتون را انتخاب کنید و به صورت مورب قرار بدید و کمی از انارها رو توش بریزید مثل عکس.
* من ظرفمو توی جا تخم مرغیم گذاشتم اگه برای شما پایه نداشت می تونید توی ظرفی کمی نمک بریزید و لیوانتونو توی اون کج کنید بعد انار بریزید اینطوری تکون نمیخوره .
* یک لیوان آب جوش را توی ژله بریزید تا حل بشه بذارید کمی خنک شه بعد روی انارها قاشق قاشق بریزید ، تا کمی نزدیک لبه لیوان و بگذارید تو یخچال تا ببنده، یک ساعت کافیه .
* ژلاتین را با شیر قاطی کرده و روی کتری بخار آب قرار داده تا ذوب بشه و خوب حل بشه . چوب دارچین هم میشویید و میذارید توش تا عطرش به مواد بره.
* توی ظرف دیگه خامه رو با ۲ قاشق عسل مخلوط کنید یا به جای عسل شکر بریزید اینطوری سفیدتر میشه و رنگ عسل و به خودش نمی گیره من عسل ریختم چون طعم بهتری میده بعد مواد ظرف بالا یعنی شیر و ژلاتین و بهش اضافه میکنیم تا کمی حل بشه و بعد گاز را خاموش میکنیم.
* دارچین هارو هم دریبارید.
* توی ظرف بزرگتری یخ و آب میریزیم و این ظرف مواد توش میذاریم تا زودتر خنک بشه و بعد قاشق قاشق به لیوان ژله بسته شده اضافه میکنیم میگذاریم ۲ ساعت تو یخچال بمونه و بعد نوش جان کنید.
خیلی خوشمزه میشه من که زیاد اهل ژله و دسر نیستم پسندیدم پس شما هم می پسندید.