مواد لازم:
*ژله قرمز: یک بسته ، انار یا توت فرنگی یا آلبالو
*ژله سبز: نصف بسته ، لیمو یا کیوی
*ژله آلوئه ورا: نصف بسته
*شیر یا بستنی: ۶ قاشق غذاخوری
*خردههای شکلات: به مقدار لازم
*چوب بستنی به تعداد لازم
*قالب قیفی شکل یا لیوان یکبار مصرف
طرز تهیه:
مرحله ۱ - ژله قرمز را در یک لیوان آب جوش حل کرده سپس یک چهارم لیوان آب سرد را با ۲ قاشق شیر مخلوط کرده و به ژله افزوده، در لیوان یکبار مصرف یا قالب قیفی ریخته به طوریکه مقداری از سر قالب خالی بماند.
مرحله ۲ - قالب را در یخچال گذاشته تا بسته شود.
مرحله ۳ - ژله سبز و آلوئه ورا را جداگانه در نصف لیوان آب جوش حل کرده و به هر کدام ۲ قاشق غذاخوری شیر یا بستنی زده شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله ۴ - روی ژله قرمز بسته شده کمی ژله سفید ریخته و دوباره در یخچال بگذارید تا بسته شود.
مرحله ۵ - روی ژله سفید را با ژله سبز پر کنید و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملا ببندد.
مرحله ۶ - لبههای ژله را با چاقو جدا کرده سپس کف قالب را در آب جوش گرفته و در ظرف مورد نظر چیده، اطراف ژله قرمز را خردههای شکلات گذاشته و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
نکــــــات:
در صورتی که مایل هستید از چوب بستنی استفاده کنید هنگامی که ژله قرمز مقداری بسته شد چوب بستنی را تا نیمه داخل آن فرو کنید.
خردههای شکلات را میتوانید بعد از خارج کردن ژله به آن اضافه کنید و یا هنگامی که ژله قرمز نیم بند شد داخل ژله بریزید تا طبیعیتر جلوه کند.
اگر این ژله را در لیوان یکبار مصرف درست نمودید نیازی نیست همه لیوان را با ژله پر کنید زیرا باعث سنگین شدن ژله میشود.
برای جدا کردن لیوان از ژله بعد از بسته شدن کامل لیوان را به آرامی با قیچی جدا کنید.
برای اینکه لایهها از هم جدا نشوند بهتر است قبل از اینکه ژله قبلی کاملا بسته و سفت شود ژله بعدی را اضافه کنید.
میتوانید ژله زرد را جایگزین ژله قرمز کنید تا هندوانه تو زرد را نمایان سازد.
منبع: لقمه