کل زمان تهیه: 6 ساعت و 20 دقیقه
مواد لازم برای 8- 6 نفر:
پودر ژله توت فرنگی: یک بسته
زرده تخممرغ: 5 عدد
شیر: 5/2 پیمانه
شکر: یک پیمانه
پودر ژلاتین: 5 قاشق چایخوری
وانیل: 8/1 قاشق غذاخوری
خامه زده: نصف پیمانه
توت فرنگی تازه
نعنای تازه
طرز تهیه:
• یک بسته پودر ژله را در یک پیمانه آبجوش حل کرده، سپس یک پیمانه آب سرد روی آن بریزید و خوب هم بزنید.
• مخلوط ژله را در یک ظرف کریستال بریزید و بگذارید در یخچال ببندد.
• زرده تخممرغ، شکر و وانیل خوب با هم مخلوط کنید تا نرم و روان شوند.
• شیر را بجوشانید و به مخلوط اضافه کنید.
• مخلوط را به مدت چند دقیقه در جایی قرار داده تا خنک شود و به حرارت مناسب برسد.
• پودر ژلاتین را در نصف پیمانه آب سرد مخلوط کرده سپس نصف پیمانه آب داغ به آن اضافه کنید و خوب آنها را با هم مخلوط کنید.
• وقتی مخلوط اصلی، به حرارت مناسب رسید، خامه و مخلوط ژلاتین را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
• وقتی مخلوط ژله به اندازه کافی سفت شد، به آرامی مخلوط خامه را روی آن بریزید.
• دسر مورد نظر را به مدت 6 ساعت درون یخچال قرار دهید.
• روی دسر را با توت فرنگی تازه و برگهای نعنا تزیین کنید.