یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹ - ۰۴:۲۵
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: شاید پس از تهیه این دسر ، آنقدر از طعم آن خوشتان بیاید که در اولین میهمانی که در پیش دارید آن را تهیه کنید.

دسر

کل زمان تهیه: 6 ساعت و 20 دقیقه

مواد لازم برای 8- 6 نفر:

پودر ژله توت فرنگی: یک بسته

زرده تخم‌مرغ: 5 عدد

شیر: 5/2 پیمانه

شکر: یک پیمانه

پودر ژلاتین: 5 قاشق چای‌خوری

وانیل: 8/1 قاشق غذاخوری

خامه زده: نصف پیمانه

توت فرنگی تازه

نعنای تازه

طرز تهیه:

• یک بسته پودر ژله را در یک پیمانه آب‌جوش حل کرده، سپس یک پیمانه آب سرد روی آن بریزید و خوب هم بزنید.

• مخلوط ژله را در یک ظرف کریستال بریزید و بگذارید در یخچال ببندد.

• زرده تخم‌مرغ، شکر و وانیل خوب با هم مخلوط کنید تا نرم و روان شوند.

• شیر را بجوشانید و به مخلوط اضافه کنید.

• مخلوط را به مدت چند دقیقه در جایی قرار داده تا خنک شود و به حرارت مناسب برسد.

• پودر ژلاتین را در نصف پیمانه آب سرد مخلوط کرده سپس نصف پیمانه آب داغ به آن اضافه کنید و خوب آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

• وقتی مخلوط اصلی، به حرارت مناسب رسید، خامه و مخلوط ژلاتین را  به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.

• وقتی مخلوط ژله به اندازه کافی سفت شد، به آرامی مخلوط خامه را روی آن بریزید.

• دسر مورد نظر را به مدت 6 ساعت درون یخچال قرار دهید.

• روی دسر را با توت فرنگی تازه و برگ‌های نعنا تزیین کنید.

کد خبر 106338
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز