آمادهسازی: 2 ساعت
مدت انتظار: يك ساعت
مواد اولیه: برای 5 نفر
میوه (تازه و با طعم ژله یكی باشد): به میزان لازم
بستنی (وانیلی): يك ونیم لیوان
پودر ژله: 2بسته
طرز تهیه:
یک بسته پودر ژله را کم کم در یک لیوان آب جوش ریخته، هم میزنیم تا حل شود بهتر است آن را روی حرارت مستقیم قرار دهیم تا دانههای ژله كاملا حل شوند.
بستنی وانیلی را در دمای محیط قرار میدهیم تا آب شود .وقتی ژله كمی سرد شد(در حدی كه نبندد)بستنی را اضافه کرده، هم میزنیم تا مایه یکدست شود.
مایه ژله بستنی را تا نصفه در کاسههای بستنی خوری ریخته و در صورت دلخواه روی آن چند عدد میوه مناسب با طعم ژله گذاشته، یک ساعت در یخچال میگذاریم تا سفت شود.
بعد یک بسته پودر ژله دیگر را با یک لیوان آب جوش و بعد یک لیوان آب سرد حل میکنیم و كمی صبر میكنیم تا مایه سرد شود تا ژله بعدی را آب نكند. وقتی دمای آن پایین آمد مایه را روی ژله بستنی میریزیم و دو ساعت در یخچال میگذاریم تا آماده شود.
نكات:
1)بستنی باید حالت روان داشته باشد یعنی نه كاملا آب شده باشد و نه سفت و یخ زده باشد.این نكته خیلی مهم است چون اگر بستنی خیلی سرد باشد بعد از تهیه ژله میبینید كه بستنی رو آمده و ژله زیر آن سفت شده كه ظاهر خوبی نیست.
2)میتوانید به صورت رنگین كمانی چند نوع ژله را با بستنی تهیه كنید و لایه لایه روی هم قرار دهید.
3)میتوانید از ژله آلوئه ورا كه بیرنگ است و بستنیهای پر رنگ مثل شاتوت هم برای این كار استفاده كنید تا ژله شما بسیار زیباتر شود.
4)در شكل از یك لایه ژله به همراه فالوده استفاده شده.برای تهیه این ژله فالوده و پودر ژله و آب را مخلوط كنید و وقتی ژله كاملا گرفت روی آن ژله بستنی بریزید و اجازه دهید ببندد. البته بهتر است از میزان بستنی بیشتری استفاده شود كه زیباتر شود.میتوانید بستنی معمولی را هم در دمای محیط كمی آب كنید و روی ژله بریزید و اجازه دهید ببندد.
www.sooran.com
نظر شما