طرز تهیه انواع غذا با بادمجان در تمام فصول سال امکان‌پذیر است چون بادمجان همیشه در دسترس است پس با ما همراه باشید.

به گزارش همشهری آنلاین، بادمجان یکی از صیفی‌جاتی است که خواص دارویی فراوانی دارد و علاوه بر آن می‌توانید با بادمجان غذاهای متنوع و خوشمزه‌ای تهیه کنید، تلاش کردیم لیستی از بهترین انواع غذا با بادمجان را برای شما آماده کنیم همراه ما باشید.

بادمجان شکم پر

یکی از خوشمزه‌ترین غذاهایی که می‌توان با بادمجان تهیه کرد بادمجان شکم پر است؛ این غذا یکی از غذاهای محلی استان آذربایجان شرقی است.

برای خواندن طرز تهیه این غذای خوشمزه و آسان روی لینک زیر کلیک کنید:

میرزا قاسمی

 میرزا قاسمی یکی از پرطرفدارترین غذاهای گیلان و مازندران است؛ میرزا قاسمی در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می‌شود.

برای خواندن طرز تهیه این غذای خوشمزه و آسان روی لینک زیر کلیک کنید:

خورش بادمجان

خورش بادمجان یکی از غذاهای سنتی ایرانی است که شباهت زیادی به خورش قیمه دارد، با ما همراه باشید تا با دستور پخت این غذای لذیذ آشنا شوید.

برای خواندن طرز تهیه این غذای خوشمزه و آسان روی لینک زیر کلیک کنید:

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان را به عنوان یک پیش‌غذای خوشمزه و یا غذای اصلی همراه با نان می‌توان در مهمانی‌ها سرو کرد. این غذای خوشمزه را با برنج یا نان می‌توانید، میل کنید.

برای خواندن طرز تهیه این غذای خوشمزه و آسان روی لینک زیر کلیک کنید:

کال کباب

کال کباب یک غذای اشتها آور شمالی است که از بادمجان، آب انار ترش، سبزی، سیر و مغز گردو درست می‌شود.

برای خواندن طرز تهیه این غذای خوشمزه و آسان روی لینک زیر کلیک کنید:

ته‌چین گوشت و بادمجان

 ته‌چین در بین غذاهای ایرانی به خاطر شکل و فرم زیبایش از جمله غذاهای رسمی و مناسب مهمانی‌هاست. البته برخلاف تصور اغلب ما که گمان می‌کنیم تنها نوع آن، ته‌چین مرغ است، این غذا، با توجه به مواد داخل آن انواع گوناگونی دارد.

برای خواندن طرز تهیه این غذای خوشمزه و آسان روی لینک زیر کلیک کنید:

برچسب‌ها