قیسی میوه‌ای خشک کوچک، شیرین، خوشمزه و غنی از مواد مغذی است. به طور سنتی، قیسی (زرد آلوی خشک) در تهیه دسر، نوشیدنی، کدو حلوایی و ژله بسیار استفاده می‌شده است، قیسی در بیشتر نقاط ایران نیز یافت می‌شود و در کشور ما همراه با آجیل نیز آن را مصرف می‌کنند.

همشهری آنلاین - آرش نهاوندی: قیسی حاوی مواد مغذی نظیر فیبر، ویتامین‌های A و C و پتاسیم و آهن است. اما آیا می‌دانید چرا این میوه خشک برای زمستان‌ها مناسب است؟ در این مطلب به ۵ دلیل اشاره کرده‌ایم که چرا باید زردآلو خشک را در برنامه غذایی روزانه خود قرار دهید.

سرشار از مواد مغذی



زردآلو خشک که به نام قیسی نیز در ایران معروف است، یک غذای مغذی حاوی ویتامین‌ها و مواد معدنی ضروری است. این میوه خشک به طور ویژه سرشار از ویتامین A است که برای حفظ سلامت پوست، بینایی و تقویت سیستم ایمنی بسیار مهم است. علاوه بر این، مصرف متوسط زردآلو خشک می‌تواند میزان پتاسیم، فیبر و آنتی اکسیدان‌های مورد نیاز بدن شما را افزایش دهد.

تقویت کننده سیستم ایمنی بدن


زردآلو خشک حاوی ویتامین C است که از جمله ویژگی‌های آن تقویت سیستم ایمنی است. مصرف غذاهای غنی از ویتامین C می‌تواند به بدن شما کمک کند تا با عفونت‌ها مبارزه کند و در ماه‌های سرد سال شما را سالم نگه دارد.

منبع طبیعی انرژی


زردآلو خشک منبع خوبی از قندهای طبیعی از جمله گلوکز، فروکتوز و ساکارز است که باعث افزایش سریع انرژی می‌شود. این می‌تواند به ویژه در طول زمستان و زمانی که بدن به انرژی اضافی برای مبارزه با هوای سرد و فعال ماندن نیاز دارد، مفید باشد.

حمایت از سلامت دستگاه گوارش


محتوای فیبر موجود در زردآلو خشک می‌تواند با کمک به تنظیم حرکات روده باعث ارتقای سلامت دستگاه گوارش شود. همچنین از یبوست جلوگیری کرده و از میکروبیوم روده حمایت می کند. گنجاندن غذاهای غنی از فیبر در رژیم غذایی زمستانی می‌تواند به ویژه زمانی که مصرف میوه‌ها و سبزیجات تازه کمتر بود، مفید باشد.

سلامت پوست را حفظ می‌کند


هوای زمستان می‌تواند پوست را کند و باعث سوزش شود. قیسی حاوی بتاکاروتن و ویتامین A است که نقش مهمی در حفظ سلامت پوست دارد. ویتامین A به بازسازی سلول‌های پوست کمک می‌کند و به آبرسانی به پوست کمک می‌کند و باعث داشتن پوستی درخشان حتی در ماه‌های سردتر سال می‌شود.

بیشتر بخوانید:

منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها