حسین صفایی مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار شهرداری تهران گفت: این طرح با هدف نظارت بر چگونگی توزیع و عرضه موادغذایی در سطح میادین و بازارها به اجرا گذاشته میشود.
وی در تشریح ابعاد این طرح افزود: نظارت بر چگونگی نگهداری مواد غذایی، مواد پروتئینی خام دامی نظیر گوشت، مرغ و ماهی، نظارت بر زمان ماندگاری موادغذایی، نظارت بر چگونگی رعایت موازین بهداشت محیط و حرفهای و فردی در مراکز عرضه،
نظارت بر کیفیت بهداشتی موادغذایی عرضه شده در میادین و بازارچهها، جلوگیری از بروز هرگونه تخلف و تقلب در عرضه مواد خام دامی در سطح میادین و بازارها و تقویت نظارت در سامانههای عرضه عمده گوشت مرغ در میدان بهمن و عرضه عمده ماهی در میدان بعثت، از برنامههای ماست.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و ترهبار تاکید کرد: اکیپهای نظارتی متشکل از دامپزشکان ناظر و کارشناسان بهداشتی روزانه از فعالیت بهداشتی میادین بازدید میکنند.