جیان چانگمانسیس، گونه‌ای تازه توصیف‌شده از دایناسورهای چهاربال است که به تازگی در چین کشف شده است.

دایناسور بالدار

به گزارش همشهری آنلاین: این نمونه در شیاگو در چین کشف شد، منطقه‌ای غنی از فسیل که مملو از بقایای پرندگانی بود که در کنار چانگمانسیس زندگی می‌کردند. چانگمانسیس از گونه دایناسورهای بالدار غیرپرنده است که به ۱۲۰میلیون سال پیش تعلق دارد. دیرینه‌شناسان براساس فسیل بازوی کشف‌شده گمان می‌کنند که این دایناسور دارای پرهای بلندی در هر چهار اندام خود بوده که به آن ظاهری چهاربال می‌داده است.

استارلینک روسی به‌زودی در فضا

روسیه قصد دارد نسخه‌ای از سیستم ماهواره‌ای استارلینک را با نام خود به فضا بفرستد. به‌گفته «آلکسی شلوبکوف» مدیر ارشد اجرایی « Iks هلدینگ» که این فعالیت را برعهده دارد، در هفته‌های آینده آزمایش این ماهواره آغاز می‌شود و از سال ۲۰۲۷ به‌طور تجاری فعالیت خواهد کرد. کارشناسان نظامی معتقدند حملات پهپادی اوکراین به پالایشگاه‌ها و دیگر مناطق صنعتی روسیه در ماه‌های اخیر را تا حدی به قابلیت‌های نسل جدید پهپادهای هوش مصنوعی اوکراینی نسبت داده‌اند که می‌توانند به شبکه اینترنت استارلینک متصل شوند.

بیشتر بخوانید:

تبدیل چت‌جی‌پی‌تی به یک سوپر اپ

شرکت OpenAI قصد دارد تغییر و تحولی اساسی در چت‌بات هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی رقم بزند. براساس شنیده‌ها، این شرکت چت‌بات محبوب خود را به یک سوپر اپ تبدیل می‌کند تا درآمدهایش به بالاترین سطح ممکن برسد. این تغییرات با اضافه کردن ابزارهای پیشرفته کدنویسی، ایجنت‌های هوش مصنوعی و یک رابط کاربری کاملاً جدید، چت‌جی پی‌تی را به یک سوپر اپ جامع ارتقا می‌دهد که به‌نظر می‌رسد بزرگ‌ترین تغییر این اپلیکیشن از زمان عرضه است.

کد خبر 1042282

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دانش

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha