سه‌شنبه ۹ تیر ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۶
۰ نفر

منابع عبری از بازدید میدانی نخست‌وزیر و وزیر جنگ رژیم اشغالگر از جنوب لبنان خبر دادند.

نتانیاهو

به گزارش همشهری‌آنلاین، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم اشغالگر امروز (سه شنبه) به همراه «یسرائیل کاتس» با وجود «توافق چارچوب» که مطابق آن حاکمیت دو طرف به رسمیت شناخته شده می‌شود، وارد خاک لبنان شده و بازدیدهای میدانی از جنوب این کشور کرده‌اند.

به گزارش کانال ۱۵ تلویزیون رژیم صهیونیستی، نتانیاهو ضمن بازدید از جنوب لبنان گفت: «تا زمانی که حزب‌الله اینجا است و ما را تهدید می‌کند، ما خواهیم ماند، و دستورالعمل‌های ما به سربازان این است: اگر هرگونه تهدیدی را تشخیص دادید، فوراً حرکت کنید و اقدام کنید.»

توافق‌ چارچوب میان دولت لبنان و رژیم صهیونیستی که پس از پنج دور مذاکره مستقیم حاصل شد، شامل یک تلاش آزمایشی است که طی آن سربازان لبنانی کنترل دو منطقه اشغالی توسط این رژیم را به دست می‌گیرند.

با این حال این توافق مشخص نمی‌کند که رژیم صهیونیستی چه زمانی یا تحت چه شرایطی از مناطق وسیعی که در لبنان اشغال کرده است، عقب‌نشینی خواهد کرد.

کد خبر 1048469

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار غرب آسیا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • دایی IR ۰۰:۰۵ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۰
    0 0
    یا اینکه ما و جبهه مقاومت بی خاصیت شدیم که قاتلین رهبر و مسیولین ما و جبهه مقاومت راحت در مناطق اشغالی لبنان وارد میشوند یا اینقدر مطمئن هستند که ما توانایی کاری نداریم فرصت بهتر از این برای نابودی این شیاطین نیست واقعا
  • سلام IR ۰۳:۴۹ - ۱۴۰۵/۰۴/۱۰
    0 0
    ننگ از این بالاتر؟؟