به گزارش ایسنا، رئیسجمهور صبح امروز در اولین همایش همیاران پلیس کشور که با حضور تعداد زیادی از دانشآموزان دبستانی و اول راهنمایی در سالن 12 هزار نفری آزادی برگزار شده بود، با تشبیه جامعه به یک کشتی و در قالب پرسش و پاسخ با دانشآموزان، اهمیت رعایت نظم و قوانین و مقررات را برای دانشآموزان تشریح و بر آن تاکید کرد.
دکتر محمود احمدینژاد خطاب به دانشآموزان گفت: در ذهنتان تصور کنید که یک کشتی در یک اقیانوس در حال حرکت است و هزار نفر در این کشتی مسافر هستند و باید به مقصد برسند و در بین این هزار نفر چند نفر محدودی قوانین کشتی را رعایت نمیکنند و اگر خدای نکرده در اثر رعایت قوانین توسط این چند نفر یک جای کشتی سوراخ شود و آب وارد کشتی شود آیا کسی در کشتی سالم میماند؟ (پاسخ دانشآموزان: نه).
رئیسجمهور خطاب به آنها گفت: اگر شما سوار کشتی باشید و دو سه نفر از مسافران کشتی تصمیم بگیرند که کشتی را سوراخ کنند و به کشتی ضربه وارد کنند آیا شما در برابر عمل این دو سه نفر بیتفاوت میمانید؟ (پاسخ دانشآموزان: نه).
وی ادامه داد: آیا عکسالعمل نشان میدهید و احساس مسوولیت میکنید؟ (پاسخ دانشآموزان: بله).
احمدینژاد افزود: اگر کسی در برابر کار خلاف آنها بایستد و آنها را از انجام این کار مثلا سوراخ کردن کشتی برحذر دارد در واقع چه کاری انجام داده است؟ (پاسخ دانشآموزان: افرادی که در کشتی هستند را نجات داده است).
رئیسجمهور در ادامه خطاب به دانشآموزان گفت: جامعه نیز مثل یک کشتی میماند و رفتار افراد بر سرنوشت دیگران اثر دارد. همه باید مواظب سلامت جامعه و امنیت جامعه باشند. کسی نمیتواند بگوید که من برای خودم زندگی میکنم، کاری به دیگران ندارم و دیگران نیز کاری به کارم نداشته باشند. مثل اینکه افراد معدود تخلفکار به کشتی بیایند و اتاق خود را سوراخ کنند و بگویند که ما اتاق خود را سوراخ کردهایم و به دیگران کاری نداریم و دیگران نیز حق دخالت ندارند؛ در حالی که این اقدام آنها باعث میشود که به همه ضربه وارد شود و جان دیگر مسافران نیز به خطر بیافتد.
وی ادامه داد: در جامعه نیز همینگونه است. کسی که در خیابان و در ماشین خود رانندگی میکند مانند فردی است که در اتاق خود بر کشتی نشسته است و نمیتواند بگوید که ماشین مال خودم است و هر جوری که دلم میخواهد رانندگی میکنم؛ چرا که وقتی وی تخلفی میکند و از قوانین سرپیچی میکند به دیگر افراد جامعه نیز آسیب وارد میکند. ممکن است از بین یک میلیون نفر، یک راننده اینطور پیدا شود ولی آن راننده وقتی قانون را زیر پا میگذارد جان دیگران را نیز به خطر میاندازد.
رئیسجمهور تاکید کرد: برای حفظ جامعه و حفظ جان افرادی که در کشتی هستند، همه افراد جامعه و همه افرادی که در کشتی هستند باید قوانین و مقررات را رعایت کنند و مراقب باشند.
وی با اشاره به اهمیت نقش پلیس گفت: نقش پلیس بسیار مهم است و او مواظب است که کسی کشتی را سوراخ نکند و جامعه را به خطر نیندازد.
احمدینژاد با بیان اینکه تخلف از قانون، منافع و امنیت جان همه افراد را به خطر میاندازد و همه باید قوانین را رعایت کنیم، گفت: یک ابتکار زیبا از سوی نیروی انتظامی، آقای احمدیمقدم و فرمانده پلیس راهور، سردار مومنی برای زمینهسازی همکاری همگانی برای حفظ امنیت جامعه طراحی شده است و آن همیاری پلیس است. همیاری پلیس یک ماموریت بسیار زیبا و ارزشمند است و من نائل شدن همه شما عزیزان را به سمت همیاری پلیس تبریک میگویم. به امید روزی که تمام کودکان، نوجوانان، زنان و مردان ایران همیاران خوبی برای پلیس باشند و همه در سلامت، امنیت و رفاه زندگی کنند و هیچکس در هیچ نقطه کشور اجازه پیدا نکند که به کشتی جامعه آسیب وارد کند.
رئیسجمهور در پایان گفت: من از همه شما عزیزان و از نیروی انتظامی تشکر میکنم. همچنین از گروه رنگینکمان، خاله نرگس و دیگر دوستانی که در اینجا حضور داشتند تشکر میکنم. همه باید تلاش کنیم ایرانی زیبا، پیشرفته، قدرتمند و امن بسازیم.
پیش از صحبتهای احمدینژاد در این مراسم، سردار اسکندر مومنی رئیس پلیس راهور کشور سخنرانی کرد و به ارایه گزارش پرداخت.
همچنین سردار احمدیمقدم فرمانده نیروی انتظامی و حاجیبابایی وزیر آموزش و پرورش که در این مراسم حضور داشتند، سخنرانی کردند.
این مراسم که در استادیوم 12 هزار نفری ورزشگاه آزادی برگزار شده بود، با حضور رئیسجمهور تمبر یادبود این همایش رونمایی شد و حکم همیاری 5 تن از همیاران پلیس از سوی رییسجمهور به این 5 نفر اعطا شد.