به گزارش فارس، محمد رویانیان نخستین اقدام فوری در این زمینه را افزایش منطقی قیمت حملونقل اعلام کرد و افزود: لازم است افزایش قیمت مجاز و منطقی خدمات حملونقل را براساس تغییر قیمت سوخت بپذیریم.
وی با بیان اینکه دومین مورد، حفظ قیمت لاستیک و روغن خودرو است، گفت: هر میزان لاستیک و روغن برای ناوگان حملونقل جادهای، ریلی و هوایی نیاز است در حال حاضر دولت حاضر است به قیمت عمده و زیر قیمت بازار به ناوگان حملونقل برونشهری تحویل دهد.
رویانیان با اشاره به ایجاد خطوط اعتباری برای رانندهها بهعنوان سومین اقدام عاجل در اثنای اجرای قانون هدفمندسازی، تصریح کرد: رانندههای کامیون مبلغ یک میلیون تومان، رانندههای اتوبوس مبلغ 800 هزار تومان، رانندگان مینیبوس مبلغ 600هزار تومان و رانندگان سواری بینشهری 500 هزار تومان دریافت میکنند؛ در واقع نفتگاز و بنزین بهصورت نسیه به رانندگان فروخته میشود.
رئیس ستاد مدیریت حملونقل و سوخت کشور به بیمه رانندگان نیز اشاره کرد و توضیح داد: 50درصد بیمه رانندگان در سال اول به طریق ماهانه از سوی دولت پرداخت میشود و در واقع 50 هزار تومان بلاعوض به آنها پرداخت میشود.
رویانیان بهینهسازی، مدیریت و نوسازی و توسعه ناوگان حملونقل را پنجمین اقدام ضربتی در اینباره دانست و گفت: در آخرین جلسه نهایی دولت در بخش حملونقل، جدولی به تصویب رسید که ایجاد سامانههای الکترونیکی درگاه ملی حمل بار، اعمال کنترل و نظارت مؤثر بر خدمات، کمک به توسعه ناوگان برونشهری ریلی و ایجاد پایانههای غیرمتمرکز در 400 دهستان پرتردد، از موارد قابل ذکر در جدول مذکور است.