مرتضی صفایی در گفتوگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: میوه به قوای ذهن و قوه بینایی را افزایش میدهد.
وی گفت: مصرف این میوه خلق و قوی افراد را بهبود میبخشد و برای سلامت قلب بسیار مفید است، معده را نیز تقویت میکند.
وی گفت: میوه به سرشار از تانن است که برای رودهها بسیار مفید است. دانه به ورم روده را درمان میکند و خیسانده آن برای تسکین سرفه بسیار مفید است.
صفوی گفت: جوشانده دانه «به» مقوی و قابض است و عمل هضم را تسریع میبخشد و برای ورمهای امحاء و احشاء مفید است و فرآوردههای آن از سقط جنین جلوگیری میکند.
وی گفت: میوه به عرق بدن را خوشبو میکند و برای رفع عطش، خشونت سینه و گرفتگی گلو مفید است. جویدن دانههای به نیز کندی دندان را از بین میبرد.