به گزارش ایلنا، وی در نشست معاونان برنامهریزی، اداری و مالی استانداری ها، با اعلام این مطلب گفت: حوزه برنامهریزی در استانها موتور محرکه اقتصادی استانها است که با برنامه، آیندهنگری، هدفگذاری و اولویتبندی این امر را محقق میسازیم.
وی افزود: با توسعه اقتصادی استانها زمینه پیشرفت و توسعه در کلیه حوزههای عمرانی ایجاد میشود؛ لذا معتقدیم کلیه حوزهها در کشور باید با هم هماهنگ عمل کنند و این هماهنگی در تمامی بخشها از اهمیت فوق العادهای برخوردار است.
پورمحمدی، با اشاره به ضرورت توجه به نقاط محروم کشور، اعلام کرد: با این اقدام از مهاجرت و حاشیهنشینی جلوگیری میشود.
به گفته وی،70 درصد جرائم در 7 تا 8 شهر کشور صورت میگیرد و به ما وضعیت کلی را دیکته میکند.
وی با اشاره به تمهیدات دولت نهم، خاطرنشان کرد: باید تلاش شود طرحهای موجود تکمیل شود و اگر این طرحها با نقصی همراه است، در این جلسات مطرح و اصلاح شود که این امر را با روانسازی آموزش و انگیزه تسریع میکنیم.
وزیر کشور، با بیان آن که کشاورزی امکان و ظرفیت بالایی در جهت توسعه کشور دارد، افزود: بخش کشاورزی حدود 5/1 میلیون شغل ایجاد میکند و مهم این است که به امور سودده اقتصادی با تدابیر مقتضی دست یابیم که دولت در این زمینه بسترسازی لازم را انجام داده است.
پورمحمدی، با اشاره به ایجاد اشتغال 30 نفر به واسطه کشت گلخانهای، اعلام کرد: مقدمات توسعه کشت گلخانهای در کشور باید صورت گیرد.
وی، با بیان آن که سال آینده تلاش میشود تا سود بانکی مجدد کاهش یابد، این امر را در رشد اقتصادی کشور موثر دانست و تاکید کرد: کاهش سود بانکی باید به عنوان یک فرصت در چرخه اقتصادی منظور شود، ضمن آن که برقراری رشد متوازن منطقهای یکی از اقدامات ضروری است.
وزیر کشور، رشد اقتصادی در جهت توسعه اقتصادی کشور به منظور از بین بردن فاصله طبقاتی بین مردم را ضروری اعلام کرد و افزود: طی دو ماه گذشته صندوقهای زودبازده در برخی استانها دارای روند مطلوبی بودند ؛ اما باید سوخت و سوز در این کار به حداقل برسد.
وی، افزود: برای سازماندهی تشکیلات استانها با سازمان مدیریت جلسهای قبل از جلسه بودجه 86 تشکیل میشود.
پورمحمدی، تنظیم میزان منابع را در شرایط فعلی ضروری دانست و تصریح کرد: در دستگاهها مدیریت بودجه اجرایی باید کنترل شود، ضمن آن که فصل بودجه مثل شب قدر است و نمیتوان از آن غافل بود.