گروه سیاسی: سخنگوی قوه‌قضاییه با بیان اینکه چگونه کنار گذاشتن وزیر اطلاعات به‌عنوان یکی از وزارتخانه‌های کلیدی، مهم است، گفت: کنار گذاشتن وزیر اطلاعات در این شرایط توجیهی نداشت.

غلامحسین محسنی‌اژه‌ای که در همایش «ولایت فقیه استمرار حرکت انبیا»سخن می‌گفت و مهر خبر آن را منتشر کرد، با اشاره به وقایع اخیر رخ داده درکشور و برکناری وزیر اطلاعات تاکید کرد: وقتی می‌خواهند وزیر را کنار بگذارند، باید یکسری زمینه‌چینی‌ها صورت گیرد، باید طوری در این رابطه عمل شود که سیستم اطلاعاتی کشور ضربه نخورد و حداقل زمانی برای معرفی فردی که می‌خواهد به جای وزیر گذاشته شود مدنظر قرار گیرد.

محسنی اژه‌ای در ادامه سخنان خود به نحوه برکناری خود در زمانی که بر مسند وزارت اطلاعات قرار داشت، اشاره کرد و گفت: من و صفارهرندی را 2هفته مانده به پایان دوره وزارتمان کنار گذاشتند که حتی اگر فرض هم کنیم که ما آدم‌های بدی هستیم بازهم این برخورد درست نبود. وزیر اطلاعات دولت نهم با بیان اینکه ما خودمان هم نفهمیدیم چگونه و چرا ما را کنار گذاشتند یادآوری کرد: بسیاری از مسئولین از برکناری من هیچ اطلاعی نداشتند. او ادامه داد: اطلاعی ندارم که در آن زمان مقام معظم رهبری از روند برکناری من مطلع بودند یا نه ولی ایشان از برکناری آقای مصلحی اطلاعی نداشتند.

دادستان کل کشور با اشاره به اطلاع از خبر برکناری‌اش چنددقیقه مانده به پخش اخبار ساعت 14 یادآور شد: پس از شنیدن خبر عزلم در پاسخ به مشورت معاونم برای پذیرفتن سرپرستی وزارت اطلاعات به او گفتم که اگر من برکنار شدم که دیگر نمی‌توانم نظری داشته‌باشم ولی اگر از من مشورت می‌خواهی من می‌گویم حتما قبولت داشته که به‌عنوان سرپرست شما را معرفی کرده است.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه این به صلاح نبود که 2 هفته مانده به پایان دوره دست به برکناری وزرا بزنند عنوان کرد: به هر حال ما با یکی 2 نفر مشورت کردیم که در مقابل این موضوع چه واکنشی نشان دهیم. او با اشاره به اینکه روز برکناری‌اش از وزارت اطلاعات مانند همه یکشنبه‌ها قرار بود جلسه دولت ساعت 4 برگزار شود، افزود: اتفاقی که برای ما رخ داد مانند همین اتفاقی بود که برای مصلحی رخ داد. دادستان کل کشور ادامه داد: ابتدا قصد داشتم با توجه به برکناری در جلسه دولت حضور پیدا نکنم که در نهایت با توجه به اینکه این موضوع به‌صورت رسمی به ما اعلام نشده بود تصمیم به حضور در جلسه دولت گرفتیم.

محسنی اژه‌ای با بیان اینکه گاهی وقت‌ها یک استعفای زوری از آدم می‌گیرند، گفت: ولی متأسفانه در این خصوص هیچ حرفی به ما گفته نشده بود. او ادامه داد: در نهایت تصمیم گرفتیم خودمان را به آن راه بزنیم که از موضوع برکناری خبر نداریم و برای رفتن به جلسه دولت سوار ماشین شدم که راننده ماشین به من یادآوری کرد که آقای محسنی، گفته‌اند شما جلسه دولت نروید و به دفتر ریاست‌جمهوری مراجعه کنید. دادستان کل کشور افزود: پس از رفتن ما به دفتر ریاست‌جمهوری آقای شیخ‌الاسلامی که آن زمان رئیس دفتر رئیس‌جمهور بودند به ما اطلاع دادند که من و آقای صفار هرندی عزل شده‌ایم.

محسنی اژه‌ای در ادامه روایت خود از برکناری‌اش گفت: من در نهایت به رئیس دفتر رئیس‌جمهور گفتم خب ایرادی ندارد ما به جلسه دولت می‌رویم تا حداقل با دوستانی که 4 سال با هم بودیم خداحافظی داشته باشیم که ایشان به ما گفتند شما نروید!
او با بیان اینکه هرقدر اصرار کردم اجازه خداحافظی به من ندادند، گفت: رئیس دفتر رئیس‌جمهور ضمن مخالفت با حضور من در جلسه دولت عنوان کردند که به وی گفته شده است از ورود من به جلسه ممانعت کند.

وزیر سابق اطلاعات تاکید کرد: اینقدر شتاب‌زده در مورد برکناری وزرا عمل شده بود که حتی به این موضوع هم فکر نکرده بودند که با عزل ما دولت از رسمیت می‌افتد و دولت باید برای ادامه کار دوباره از مجلس رای اعتماد بگیرد. او ادامه داد: بعد از یادآوری من رئیس دفتر رئیس‌جمهور همانجا به دولت زنگ زدند و موضوع را عنوان کردند که در نهایت تصمیم گرفتند حکم صفار هرندی را فعلا ابلاغ نکنند تا دولت از رسمیت نیفتد.

 

کد خبر 133064

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار دولت

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز