به گزارش همشهری آنلاین در این برنامه که با همکاری تالار رودکی وموسسه آوای مهربانی انجام می شود ، دیسکو گرافی آواز ها ی به جا مانده از نکیسا هم توسط امیر منصور انجام خواهد شد . همچنین دو تن از شاگردان حاتم عسگری نیز با ساز و آواز شیوه آوازی استاد نکیسا را بازخوانی خواهند کرد .
حسین علی نکیسا در ترخوران تفرش در استان مرکزی به دنیا آمد. پدرش،حاج ملا رجبعلی موذن استادش بود که خود از تعزیه خوانان نامی و صاحب سبک عهد ناصری است . نکیسا علاوه بر آموزش ردیف و صدا سازی نزد پدر از محضر اساتیدی چون میرزا بابا هم نکته های و ظرایف ردیف آوازی را فرا گرفت . صفحه های به جا مانده از وی نشان میدهد که از صدایی روان ، نرم و پرتحریر د ر نقاط اوج صدایی برخوردار بود .نکیسا صفحه هایی با علی اکبر شهنازی ( تار) و مرتضی نی داوود ( تار) ضبط کرده است.
این ردیف دان نامی همانند ابوالحسن خان اقبال آذر بالای صد سال عمر کرد و در سال 1355 ش در گذشت .مرحوم نکیسا، کار دولتی قبول نکرد کشاورز بود و نیاز مالی هم نداشت مردی متدین بود و بنا به اقوال باقی مانده هیچ گاه بی وضو آواز نمیخواند . و از آوازهای به جا مانده از وی قطعه ای است در مولود نبی اکرم که با تاز امیری فیروزکوهی ( شاعر نامی) و سه تار حسن مشحون (مورخ موسیقی) اجرا شده است .