همشهری آنلاین : سرپرست امور دانشجویان صندوق رفاه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در مورد اقدامات صندوق در زمینه واگذاری خدمات رفاهی به بخش خصوصی به بحث تغذیه اشاره کرد و گفت:

 از مهرماه امسال همه دانشگاه‌ها باید در بحث تغذیه حداقل دو بخش طبخ و توزیع را به بخش غیر دولتی واگذار کنند.

دکتر محمد خدابخشی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه سه مدل تغذیه در دانشگاه‌های کشور اجرا می‌شود، تصریح کرد: مدل اول اینکه تهیه هرسه بخش مواد غذایی، طبخ و توزیع به عهده خود دانشگاه است، دسته دوم مواد غذایی را دانشگاه‌ تهیه می‌کند و کار طبخ و توزیع را پیمان‌کار و به عبارتی بخش غیردولتی انجام می‌دهد و در مدل سوم تهیه مواد غذایی، طبخ و توزیع هرسه در دست بخش غیردولتی است که در این راستا دانشگاه‌ها باید از مدل اول به سمت مدل سوم حرکت کنند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 10درصد دانشگاه‌ها سه بخش مختلف تهیه مواد غذایی، طبخ و توزیع را به بخش غیردولتی واگذار کرده‌اند، اظهار کرد: تا مهرماه امسال همه دانشگاه‌ها باید حداقل دو بخش طبخ و توزیع غذا را به بخش خصوصی واگذار کنند.

به گفته خدابخشی، واگذاری خدمات رفاهی و تغذیه به بخش غیردولتی باید به نحوی انجام شود که منجر به کاهش تصدی‌گری، تقویت نقش نظارت، پرداختن دانشگاه به رسالت اصلی خود (آموزش و پژوهش)، ایجاد رقابت بین پیمانکاران، کاهش بار مالی دانشگاه‌ها، ارائه حداقل دو نوع غذا در روز، افزایش کیفیت غذا و در نهایت افزایش میزان رضایت‌مندی دانشجویان شود.

کد خبر 138803

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز