آب انگور تیره رنگ طبیعی، بهترین منبع آنتیاکسیدان است.
آلن کروزیر متخصص تغذیه در دانشگاه گالسکو انگلستان میگوید، آنتیاکسیدانها، میزان آسیبپذیری سلولها را در برابر انواع بیماریها، مانند آلزایمر، کاهش داده و بدن را در برابر بیماریهای حاد و مزمن مقاوم میکنند.
آب سیب طبیعی در جایگاه دوم قرار دارد.
آنتیاکسیدانهای موجود در سیب موسوم به فنول phenoles از اکسیداسیون کلسترول بد در چربی که سیب پیر شدن سلولها و سایر آسیبهای مرتبط با بیماری قلبی و سرطان میشود، جلوگیری میکند.
آب قره قاط (کرانبری) در جایگاه سوم قرار دارد.
آب قره قاط مملو از ویتامین C است که برای داشتن یک دستگاه ایمنی سالم ضروری است.
همچنین شواهدی در حمایت از نقش درمانی که عامه به آن نسبت میدهند، وجود دارد- نوشیدن آب قره قاط شیرین نشده خطر عفونتهای ادراری را کاهش میدهد.
پزشکان مصرف منظم آب گریپفروت را نیز توصیه میکنند.
www. drinkhealthydrinks.com