دکتر کیومرث دانشور در گفت وگو با ایسنا، در خصوص خواص این ماده غذایی گفت: نخود فرنگی که در واقع دانه یا تخم کروی شکل گیاه نخودسبز است صرف نظر از این که غنی از پروتئین است مقدار زیادی ویتامین و املاح را نیز در خود جای داده است و از اینرو این گیاه فواید غذایی زیادی دارد.
وی همچنین گفت: نخودفرنگی منبع بسیار خوبی از ویتامینهای گروه B است که همه ویتامینهای این گروه برای سوخت و ساز چربی، پروتئین و کربوهیدرات ضروری هستند.
دانشور در ادامه افزود: وجود مقادیر زیادی ویتامین C و آهن در نخودفرنگی موجب شده که این ماده غذایی به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. ویتامین C موجود در این گیاه بسیاری از سلولهای تولید کننده انرژی را از تخریب بوسیله رادیکالهای آزاد محافظت میکند و در پیشگیری از بروز سرطان موثر است.
دکتر دانشور در پایان تاکید کرد: همچنین این گیاه حاوی مادهای موسوم به لوتئین است که به کاهش خطر ابتلا به بیماریهای چشمی مانند دژنراسیون ماکولار و آب مروارید کمک میکند.