گروه اقتصادی: تعطیلی پارچه‌فروشی‌های تهران در اعتراض به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده در حالی ادامه دارد که مسئولان مالیاتی و صنفی از بی‌نتیجه بودن اینگونه بهانه‌‌جویی‌ها خبر می‌دهند.

رئیس مرکز اصناف و بازرگانان وزارت بازرگانی در مورد دیدگاه‌های اتحادیه بنکداران پارچه برای عدم‌پرداخت مالیات بر ارزش افزوده به‌دلیل ندیدن آموزش‌های لازم به خبرنگار ما گفت: با ابلاغ قانون مالیات بر ارزش افزوده، سازمان امور مالیاتی مودیان مالیاتی را در 3 گروه الف، ب، و ج دسته‌بندی و شیوه اجرای این قانون را در هریک از این گروه‌های سه‌گانه مشخص کرد.حسن رادمرد افزود: گروه ب که شامل بنکداران بوده و 18 رسته صنفی مانند پارچه‌فروشان را در بر می‌گیرد نیز همانند سایر واحدهای صنفی ملزم به رعایت این قانون و دریافت سهم 3درصد مالیات ارزش افزوده از مصرف‌کننده هستند.

وی با بیان اینکه آنچه به‌عنوان مالیات بر ارزش افزوده صنف بنکداران پارچه مطرح می‌شود قانونی بوده و باید اجرایی شود، افزود: پارچه‌فروشان اعلام می‌کنند که تا‌کنون این مالیات را از مشتری دریافت نکرده‌اند اما این امر نمی‌تواند بهانه‌ای برای عدم‌پرداخت مالیات باشد چراکه مالیات بر ارزش افزوده الزامی قانونی است که باید اجرایی شود. رادمرد با اشاره به اینکه در گذشته نیز صنف طلا و جواهر چنین رویکردی را به پرداخت مالیات بر ارزش افزوده داشته اما در نهایت با پرکردن اظهارنامه مالیاتی به تمکین از اجرای قانون پرداخته‌اند، افزود: عدم‌پرداخت مالیات بر ارزش افزوده با استناد به ارائه نکردن آموزش‌های لازم یا عدم‌دریافت از مشتری نوعی بهانه‌جویی بوده و قابل پذیرش نیست.

5 سال مهلت می‌خواهیم؟!

از سوی دیگر نایب رئیس اتحادیه بنکداران پارچه تهران در واکنش به سخنان رئیس سازمان مالیاتی به ایسنا گفت: مغازه‌های بنکداران پارچه همچنان تعطیل است.محمد حسین رحیمی در مورد اظهارات عسگری ـ رئیس سازمان امور مالیاتی ـ مبنی بر اینکه بنکداران پارچه بهانه‌جویی می‌کنند، تصریح کرد: حدود یک ماه پیش به عسگری نامه دادیم و خواستیم که به صنف ما برای اجرای مالیات بر ارزش افزوده 5 سال مهلت داده شود که نوشتند در اختیار ما نیست؛ حال می‌گویند که بیاییم مذاکره کنیم! ان‌شاء‌الله این موضوع حل شود.

کد خبر 143002
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار اقتصاد كلان

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز