سازمان استاندارد (رئیس) 23مرداد 1390: چای سنواتی در انبارهای اطراف تهران و شمال کشور حداکثر بهمدت 18 سال نگهداری شدهاست. قرار است عمده چایهای سنواتی به کود کمپوست تبدیل شوند.
اما نکته: مسئله عمر چایهای انبار شده، توزیع آن در بازار و به خطر افتادن سلامت مردم یک طرف. سؤال مهم این است فلسفه خرید چای توسط دولت از چایکاران با پول بیتالمال و انبارکردن آن با هزینههای سنگین آن هم بهمدت 18 سال و نهایتا تبدیل کردن آن به کود چیست؟
سازمان استاندارد (مدیرکل نظارت) 15 مرداد 1390: وضعیت نامناسب بازار چای بهگونهای شده که بعضا چایهایی را که 30 سال در انبارها مانده با چایهای خارجی ترکیب کرده و به مردم میفروشند.
![30 ساله نبود، 18 ساله بود! با امحای چایهای در انبار مانده که عمر آنها بین 18 تا 30سال تخمین زده میشد، این چای های سنواتی ب](https://images.hamshahrionline.ir/images/2011/8/amha-517-gh.jpg)
کد خبر 143120
منبع: همشهری آنلاین