*به نوشته «ehealth» مصرف منظم پرتقال به دلیل دارا بودن ویتامین C از تصلب شرایین پیشگیری میکند.
*لیمینوئید موجود در این میوه، با سرطان دهان، پوست، ریه، سینه، معده و روده بزرگ مقابله میکند.
*«الکالوئید سیسفرین» موجود در پوست پرتقال تولید کلسترول توسط کبد را کاهش میدهد.
*مصرف پرتقال، یبوست را درمان میکند.
*فلاوانوئیدز و ویتامین C آن خطر بروز بیماری قلبی را به نصف کاهش میدهد.
*فشار خون بالا را پایین میآورد.
*مصرف منظم آب پرتقال، به طور چشمگیری خطر تشکیل سنگ کلیه را کاهش میدهد.
*آنتی اکسیدان موجود در آن پوست را در برابر آسیبهای ناشی از رادیکال آزاد که علایم پیری را به وجود میآورد، محافظت میکند.
*با کاهش دادن زخمهای گوارشی، خطر بروز سرطان معده را پایین میآورد.
*مصرف روزی یک لیوان آب تازه پرتقال، خطر بروز آرتریت روماتوئید را پایین میآورد.
*کلسیم موجود در آن، از استخوانها محافظت میکند.
*ویتامین موجود در آن به بدن کمک میکند تا ماده غذایی را به انرژی تبدیل کند.
*ویتامین B6 موجود در آن به تولید هموگلوبین (که اکسیژن را به تمامی قسمتهای بدن حمل می کند) کمک میکند.
*پوست خشک شده پرتقال تا سالهای سال خاصیت خود را حفظ میکند.
منبع: روزنامه خراسان