بدینترتیب، شیث رضایی بهمدت ٢٠ ماه از کلیه فعالیتهای ورزشی محروم (٤ ماه برای ارتکاب عمل زننده و ١٦ ماه برای جریحهدار نمودن اخلاق عمومی) و به پرداخت ٣٠٠ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. همچنین محمد نصرتی بهمدت ١٠ ماه از کلیه فعالیتهای فوتبالی محروم (٤ ماه برای ارتکاب عمل زننده و ٦ ماه برای جریحهدار شدن اخلاق عمومی) و به مبلغ ٣٠٠ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد. ضمن اینکه در احتساب محرومیتهای فوق، محرومیت ناشی از صدور دستور موقت نیز محاسبه میشود.
البته کمیته انضباطی بروز رفتارها و اعمال مغایر شأن این دو متخلف را ناشی از مسامحه مسئولان باشگاه فرهنگی پرسپولیس دانسته و این باشگاه را به پرداخت ٢٠٠ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد.
رای کامل کمیته انضباطی که بعد از اعلام حکم روی خروجی خبرگزاریها قرار گرفت، توضیحات دیگری دارد. در بخشی از این متن منتشر شده آمده است: «آقای محمد نصرتی و آقای شیث رضایی که از بازیکنان مشهور کشور بوده و سابقه حضور در تیمهای ملی را داشتهاند، مرتکب رفتار ناپسند و غیراخلاقی شدند که به جهت پخش زنده تلویزیونی و نیز انتشار موضوع در برنامه تلویزیونی بیست و سی علاوه بر تماشاگران حاضر در استادیوم، سایر علاقهمندان فوتبال نیز در جریان آن اتفاق زشت و حرکات غیراخلاقی قرار گرفتند.»
این حکم اما واکنشهای مختلفی در پی داشته است. مدیرعامل باشگاه پرسپولیس نسبت به حکم صادره معترض است.
محمد رویانیان ابتدا به جریمه باشگاه پرسپولیس انتقاد میکند و میگوید: «متأسفانه کمیته انضباطی در گذشته در زمینه تخلفات انجام گرفته در بازیها هیچگونه برخورد قوی از خود نشان نداده و حالا یکباره تحتتأثیر جو رسانهای، باشگاه پرسپولیس را که قاطعترین تصمیم را در زمینه برخورد با بازیکنانش گرفته است متهم به مسامحه کرده و جریمه میکند. من یقین دارم که حکم این کمیته براساس اصول شرعی و اخلاقی نبوده و تنها تحتتأثیر جو رسانهای اخذ شده است.»
مدیرعامل پرسپولیس با انتقاد شدید از زمان اعلام رای کمیته انضباطی تاکید میکند: «اعلام رای کمیته انضباطی آن هم در شرایطی که تنها کمتر از 6 ساعت به بازی حساس پرسپولیس در جام حذفی باقی مانده بود نشانگر چه چیزی است، حالا میخواهند با ضربه زدن به روحیه تیم، قاطعیت خودشان را نشان دهند؟»
او اضافه میکند: «اگر در بازیهای گذشته لیگ با بازیکنان متخلف که گاهی در زمین فوتبال از خجالت یکدیگر در میآیند و یا با در آوردن پوشش خود باعث جریحهدار شدن احساسات میشوند، برخورد جدی میشد، آن زمان میتوانستیم بگوییم رای امروز کمیته انضباطی قاطع است ولی وقتی میبینیم عملکرد در این زمینهها ضعیف بوده، پس معلوم است رسانهها و برخی برنامههای ورزشی برای کمیته انضباطی حکم صادر کردهاند.»
رویانیان همچنین با طرح این پرسش که مسامحه باشگاه پرسپولیس که در رای کمیته انضباطی به آن اشاره شده است به چه معناست، عنوان میکند: «تصمیمی که من بهعنوان مدیرعامل باشگاه برای تنبیه 2 بازیکن اخذ کردم بسیار قویتر از حکم کمیته انضباطی بود و آیا اخراج 2 بازیکن و 550 میلیون تومان جریمه، مسامحه است؟» گرچه مدیرعامل باشگاه پرسپولیس به رای نصرتی و رضایی انتقادهای بسیاری دارد، هوشنگ نصیرزاده رای کمیته انضباطی را قانونی میداند.
این کارشناس حقوقی فوتبال میگوید: «این رای کمیته انضباطی غیرقانونی نیست اما خیلی سنگین است. به عقیده من ۶ ماه محرومیت و 10 میلیون تومان جریمه برای این بازیکنان کافی بود. البته این حکم میتواند به 6 ماه کاهش یابد.»
علی محدثی، عضو پیشین کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال نیز در این رابطه میگوید: «جامعه دهنکجی خود را به رضایی و نصرتی نشان داد و اظهار شرمساری آنها هم کافی بود و نباید حکم بیشتری درنظر گرفته میشد.»
پیشتر بهنظر میرسید دو بازیکن خاطی پرسپولیس در این شرایط در تیمهای خارجی بازی کنند، اتفاقی که میتوانست راهی برای ادامه فعالیت آنها در فوتبال باشد. اما شنیده شد که درصورت تمایل رضایی و نصرتی برای انتقال به تیمهای خارجی فدراسیون کارت بازی (ITC) برای آنها صادر نخواهد کرد.