مهین حمیدی با بیان این هشدار افزود: در 9 ماهه امسال 31 مورد فرار دختران از خانه در خراسان شمالی اتفاق افتاده است.
وی با بیان اینکه 15 نفر از این افراد مجرد، 14 نفر متاهل و دو نفر نیز مطلقه هستند عنوان کرد: 12 نفر از این افراد دانشجو و 15 نفر نیز بیکار هستند.
حمیدی با اشاره به اینکه مدت زمان دوری این دختران از خانه حداکثر بین 2 تا 3 هفته بوده است، مشکلات اقتصادی، بیسرپرستی، اعتیاد و ضرب و شتم والدین را از جمله عوامل فرار این افراد از خانه نام برد.
مسئول اورژانس اجتماعی بهزیستی خراسان شمالی به ایسنا گفت: اکثر این افراد در ساعات اولیه فرار به منازل اقوام، بهزیستی، منازل دوستان و پارک و خیابانها میروند.
حمیدی با اشاره به این که بیش از 50 درصد این دختران برای بار اول از خانه فرار کردهاند، ادامه داد: 23 نفر از این افراد به خانواده بازگشته و 6 نفر در مراکز نگهداری و دو نفر به سایر مکانها ارجاع شدهاند.
این مسئول گفت: ارتکاب جرم، خودکشی، روابط نامشروع، اخراج از مدرسه و داشتن دوست پسر از سوابق این افراد است.
وی یادآور شد: فرار پسران از خانه به نسبت دختران کم است و پس از 18 سالگی رخ میدهد که این فرار عمدتا با عناوین خاص اعم از کار و... انجام میشود.
حمیدی خاطرنشان کرد: دستگیری توسط نیروی انتظامی، طرد شدن از خانواده، گرفتاری در باندهای فساد، مصرف مواد مخدر، بیبند و باری جنسی و ... از پیامدهای فرار است.
وی عنوان کرد: فرار از خانه یک رفتار سازشنیافته فرد به سبب رهایی و جاذبههای بیرونی است و بدون اجازه والدین رخ میدهد.
مسئول اورژانس اجتماعی بهزیستی خراسان شمالی گفت: مشاوره روانشناسی، خانوادهدرمانی و مددکاری و حمایتهای عینی از جمله حمایتهای بهزیستی در این زمینه است.