مواد لازم:
مایه خمیر:دو قاشق چایخوری
آب ولرم: یک دوم پیمانه
شکر : یک قاشق چایخوری
آرد ذرت: 130 گرم
آرد گندم سبوسدار: 200 گرم
آرد سفید شیرینی: 300 گرم
نمک : یک ونیم قاشق چایخوری
شکر: سه قاشق سوپخوری
کره: 60 گرم
ماست معمولی: 450 گرم
زردهی تخممرغ: یک عدد
کنجد برای تزیین: به میزان لازم
طرز تهیه:
* ابتدا یک دوم پیمانه آب ولرم به همراه یک قاشق چایخوری شکر و مایه خمیر مخلوط کنید و به مدت 7 دقیقه کنار بگذارید تا عمل کند.
* در ظرف دیگری مواد خشک شامل؛ آرد ذرت، آرد گندم سبوسدار، آرد سفید شیرینی و نمک را با هم ترکیب کنید.
* در ظرف سوم کرهی نرم شده در دمای محیط را به همراه شکر و ماست با قاشق خوب مخلوط کرده، مایه خمیر عمل آمده را بیفزایید. سپس، مواد خشک را کم کم اضافه کنید.
* خمیر به دست آمده را به مدت 10 دقیقه ورز داده، آن را در ظرف بزرگی بگذارید و روی آن را با پارچه بپوشانید. خمیر را به مدت دو ساعت استراحت دهید.
* دو عدد قالب چهار گوش20 سانتیمتری را چرب کنید. خمیر را به 8 قسمت تقسیم نمایید و به صورت چانه درآورید. چهار تکه از خمیر را در قالب قرار دهید و روی آن را بپوشانید.
* برای بار دوم، به مدت 45 دقیقه در قالب استراحت بدهید. روی نان را با زردهی تخم مرغ آغشته کنید و مقداری کُنجد بپاشید.
* سپس، به مدت چهل دقیقه در طبقهی وسط فر با حرارت 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
www.masterchefmag.com