این گزارش که توسط انجمن روانشناسی آمریکا تهیه شده، هشدار داده که نگاه رسانههای سراسری این کشور به دختران جوان و نشان دادن آنها در حد یک وسیله هوسرانی، تاثیر منفی بر سلامت روانی آنها می گذارد و باعث بروز عارضههای روانی همچون اختلال در خوردن، کاهش عزت نفس و افسردگی می شود.
این درحالی است که بنابر یک نظرسنجی که توسط بیبیسی انجام شده، بیش از نیمی از دختران و زنان جوان در انگلیس هم می گویند که به قدر کافی لاغر نیستند و برای بهتر شدن ظاهرشان حاضرند زیر تیغ جراحی پلاستیک بروند. 8 درصد از 25 هزار دختر و پسر 17 تا 34 ساله ای که مورد سوال بیبیسی قرار گرفتند نیز اذعان کردند که برای کم کردن وزن خود از روش برگرداندن غذا استفاده کرده اند.
روانشناسان آمریکایی در این گزارش آورده اند که مطالب نشریات، برنامههای تلویزیونی، بازیهای ویدیویی، ترانهها و تصاویر ویدیویی گروههای موسیقی مختلف که نگاهی جنسی به دختران و زنان دارند، نه تنها ممکن است باعث خود کمبینی آنها نسبت به ظاهرشان شود بلکه همچنین تاثیری منفی بر سلامت رشد جنسی دختران و پسران می گذارد. در این تحقیق همچنین از آگهیهای تبلیغاتی که برای فروش کالاها از تصاویری با بار جنسی استفاده می شود، انتقاد شده است.
این گزارش، نگرش جنسی را این گونه تعریف می کند: وقتی ارزش فرد فقط با جاذبه جنسی یا رفتار جنسی او و نه دیگر خصیصههایش محک زده می شود و وقتی فرد فقط به عنوان وسیله ای برای ارضای جنسی به تصویر کشیده شود.
انجمن روانشناسی آمریکا در گزارش خود آورده: عروسکی که دامن کوتاه سیاه چرمی و چکمههای تنگ ساق بلند به تن دارد، لباس دختر بچههای هفت ساله که با واژههای نامناسب تزیین شده، ترغیب دختران پنج - شش ساله به شرکت در مسابقات زیبایی کودکان، همه و همه بخشی از فرهنگ آمریکایی شده که به زن و دختر به عنوان یک وسیله هوسرانی و نه انسان نگاه می کند.
دکتر آیلین زوربریگن، که هدایت تهیه این گزارش را برعهده داشته، میگوید: نگرش جنسی به دختران در موفقیت تحصیلی آنها نیز تاثیر منفی گذاشته و آن دسته از آنها که خود را در حد یک شیء تزیینی می بینند در برخی دروس مدرسه، از جمله ریاضیات و یا حل مسائل فکری موفقیت کمتری دارند.
انجمن روانشناسی آمریکا برای مقابله با نگرش جنسی به دختران توصیه کرده رسانهها نگرشی مثبتتر در مورد زنان را اشاعه دهند و والدین، مدارس و کارشناسان بهداشتی در مورد تاثیر این گونه تصاویر بر دختران و پسران هشیار باشند.
دکتر زوربریگن میگوید: ما به عنوان یک جامعه باید تصاویر جنسی از دختران را با تصاویری مثبت تر، مثلا نشان دادن این که هر کدام منحصر به فرد هستند و همچنین نشان دادن تواناییهای زنان و دختران، جایگزین کنیم. هدف ما باید دادن پیامی به دختران و پسران در سنین بلوغ باشد که منجر به سلامت رشد جنسی آنها شود.
این گزارش همچنین آورده که دولتها نیز مسئول هستند که برای کاهش این گونه تصاویر از زنان و دختران در رسانهها اقدام کنند.