به گزارش ایسنا، مهندس علی عبدالهنژاد در اینباره گفت: همزمان با روز قلم، نمایشگاهی از آثار خوشنویسی کتابت قرآن کریم به خط شکسته نستعلیق، که با قلم استاد علیرضا بابایی از خوشنویسان انجمن خوشنویسان ایران کتابت گردیده و هر ورق آن به زیبایی تمام با طلا تذهیب شده است،گشایش خواهد یافت.
مدیر مجموعه سعدآباد افزود: تذهیب نسخههای این قرآن نفیس به شیوههای مختلف تذهیب و کتاب آرایی ایرانی اسلامی آرایش شده که نمایی از سیر تحول تذهیب از دوره مغول تا دوره صفوی و قاجار را نشان میدهد.
کار تذهیب قرآن مذکور توسط گروهی متشکل از هنرمندان تذهیب کار دوره معاصر صورت گرفته است.
وی با اشاره به نزول سوره مبارک قلم به عنوان فصل آغاز نگارش در عالم اسلام، تصریح کرد: این قرآن نفیس که در نوع خود بینظیر است، در راستای ارج نهادن به روز قلم برای اولین بار در این روز برابر با 14 تیرماه رونمایی میشود و تا 25 تیرماه نیز در معرض نمایش خواهد بود.
عبدالهنژاد اضافه کرد: اثر مذکور توسط حامی خود همچنان در حال تهیه و اجرا است و در نهایت بصورت یک مجلد کامل، جزو آثار ارزشمند ایران اسلامی قرار خواهد گرفت.
این مقام مسئول در پایان ،برپایی نشستهای تخصصی، سخنرانی توسط اساتید انجمن خوشنویسان و اجرای زنده تذهیب این اثر فاخر قرآنی را با هدف افزودن بر غنای برنامه مذکور، از دیگر برنامههای جانبی این مراسم و نمایشگاه برشمرد.
معماری بنای موزه خط و کتابت میرعماد متعلق به اواخر دوره قاجار و اوایل دوره پهلوی است و در سال 1376 به نام میرعمادالحسنی، بزرگ ترین استاد خوشنویسی قرن 11 هجری قمری، مورد بهرهبرداری قرار گرفته است.
میرعماد خوشنویس مشهور عصر شاه عباس صفوی در اصفهان بوده که در سال 1024 (ه.ق) به قتل رسید.