به گزارش همشهری آنلاین، محمود عسکری آزاد با اعلام این خبر گفت: مدیریت مطالعاتی خدمات شهری این مرکز با هدف جلوگیری از تبعات ناشی از بقایای سموم در محصولات کشاورزی، استاندارد سازی کیفی محصولات کشاورزی و غذایی عرضه شده، عوامل آسیب زا و خطرناک در این محصولات را بررسی می کند.
وی با بیان اینکه این مطالعه در جهت اتخاذ راه های پیشگیری عوامل خطرناک صورت می گیرد، افزود: مطالعه پیامدهای زیست محیطی اجتماعی و اقتصادی ارائه شده محصولات توزیع شده در میادین میوه و تره بار، از جمله موارد مطالعاتی در این طرح است.
رئیس مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران با اشاره به اینکه نتیجه نهایی این پروژه در خرداد ماه سال جاری آغاز شده است، اظهار داشت: این تحقیقات طبق برنامه زمان بندی ظرف مدت هشت ماه و با ارائه نتایجی همچون شناسایی خلاء ها و نواقص ساختاری در بهبود وضعیت کنترل کیفیت محصولات کشاورزی، معرفی روش های نوین و تحلیل هزینه فایده بکارگیری تکنولوژی ها، شناخت عوامل آسیبزا و موثر بر محصولات توزیع شده میادین، ارائه الگو و راه های کنترل بر کیفیت محصولات عرضه شده در میادین تره بار، آگاه سازی عرضه کنندگان و مصرف کنندگان محصولات کشاورزی و غذایی از نحوه مصرف و خطرات ناشی از مصرف بی رویه تولیدات و محصولات کشاورزی ، و نهایتا ارائه دستورالعمل کنترل استاندارد کیفیت محصولات در میادین میوه و تره بار به پایان می رسد.
وی گفت: دستاوردهای حاصل از این پژوهش به صورت پایلوت در دو میدان میوه و تره بار منتخب در شهر تهران، اجرا می شود.