به گزارش ایسنا، کریم پور هدف از نصب آزمایشی این سامانه را کمک به کتابخانه مرکزی اعلام کرد و گفت: نصب این سامانه کتابخانه دیجیتالی گامی در راستای غنی سازی منابع دیجیتالی و سرویسدهی بهینه کتابخانه مرکزی است.
وی با بیان اینکه این سامانه به صورت آزمایشی فقط در 4 رشته ریاضیات، برق، شیمی و صنایع غذایی با محتوای حدود 8 هزار جلد کتاب راه اندازی شده و فعلا کاربران همه رشتهها میتوانند به صورت آزمایشی طریقه استفاده از این سامانه را تمرین کنند، افزود: با در نظر گرفتن نقطه نظرات استفاده کنندگان و بررسی کامل نرم افزار، از اول مهر ماه سال جاری حداقل برای 16 رشته دانشگاهی و با حدود 30 هزار جلد کتاب امکان دسترسی فراهم خواهد شد.
به گفته کریم پور نرم افزار موجود در صورت نصب و راه اندازی صحیح امکانات مختلفی از جمله انتقال کتابهای موجود از سرور مرکزی به کامپیوتر شخصی کاربر، جستجوی قوی روی کتابهای موجود در سرور مرکزی و کتابهای موجود در کامپیوتر شخص کاربر، تجهیز به لغت نامه انگلیسی به فارسی و انگلیسی به انگلیسی با امکانات ویژه، امکان قرائت متن کتاب انگلیسی با صدای شیوا، تبدیل کتابهای pdf موجود کاربر به فرمت نرم افزار، فراهم شدن امکاناتی مانند نکته برداری، خلاصه نویسی، کپی و چاپ صفحات را برای کاربران فراهم خواهد کرد.
وی همچنین با بیان اینکه این سامانه فعلا در سرور مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه تبریز نصب شده است، گفت: در صورت تأیید، این سامانه روی سرور کتابخانه مرکزی راه اندازی و مدیریت و نگهداری نرم افزار بر عهده کارشناس فناوری کتابخانه مرکزی خواهد بود.
رئیس مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه تبریز در پایان افزود: کارگاه تخصصی استفاده از این سامانه به زودی برای اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با همکاری کتابخانه مرکزی و مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه برگزار خواهد شد.