به گزارش فارس، عبدالله رشیدیپور در جلسه هماهنگی و برنامهریزی این جشنواره با تاکید بر برگزاری هرچه باشکوهتر آن اظهار کرد: معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل ایرانی و ترویج و تقویت صنعت توریسم و گردشگری از مهمترین دستاوردهای این جشنواره خواهد بود.
وی با اشاره به تقاضای 220 گروه از داخل و خارج از کشور برای حضور در این جشنواره گفت: تقاضای گروههای مختلف از داخل و خارج کشور برای حضور در این جشنواره نشانه جایگاه رفیع تئاتر مریوان است.
به گفته وی، گروههای تئاتر از آلمان، هند، فرانسه، تاجیکستان، لهستان، عراق و اندونزی و چند کشور دیگر برای حضور در این جشنواره اعلام آمادگی کردهاند.
فرماندار مریوان برگزاری دوباره این جشنواره در این شهرستان را نشانه علاقمندی مردم، استقبال و پیگیری هنرمندان این حوزه از هنر ایرانی و تلاش استاندار و مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان عنوان کرد و خواستار همکاری همه ارگانها و ادارات برای برگزاری هرچه باشکوهتر این رویداد مهم فرهنگی شد.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی مریوان نیز اظهار کرد: چهار گروه از 31 گروه انتخاب شده برای حضور در هفتمین دوره این جشنواره از مریوان انتخاب شدهاند.
سیدئاوات حسامی با یادآوری اینکه هفت گروه خارجی نیز در این جشنواره حضور خواهند داشت، گفت: بخشهای کودک و نوجوان، مسابقه بینالملل و ایران، آیین بومی و محلی و کارگاههای آموزشی و نشستهای تخصص آموزشی از دیگر برنامههای این جشنواره خواهد بود.
وی با تقدیر از همکاری و تعامل تمامی ارگانها و ادارات در طول سالهای برگزاری این جشنواره در دورههای قبل، اظهار امیدواری کرد با همکار و تلاش همه دست اندرکاران امسال برای با شکوهتر برگزار شدن، همکاری بیشتری صورت گیرد.
شهردار مریوان نیز با اعلام آمادگی برای مشارکت در این رویداد فرهنگی، اظهار کرد: مکانها و میدانهای مورد نیاز شهر را برای برگزاری در خور شأن این رویداد هنری آماده خواهیم کرد.
محمدعلی باغانی افزود: برای تقویت این جشنواره در طول سال، دبیرخانه آن باید فعال و اطلاعرسانی مداوم صورت گیرد.
در ادامه این جلسه، جمعی از هنرمندان حوزه نمایش خیابانی شهرستان به ارائه دیدگاهها و نظرات خود در راستای برگزاری بهتر این جشنواره پرداختند.
نمایشهای پذیرفته شده این رویداد کلان هنری علاوه بر مکانهای مشخص شهر مریوان در میدانهای شهر کانیدینار، بردهرشه، سروآباد و تعدای از روستاهای این شهرستان برگزار خواهد شد.