این جشنواره با شعار «نقاشی کن؛ تنت کن» و عنوان فرعی «اولین جشنواره دوستی رنگ و پارچه» در برج میلاد تهران از سوی شرکت برگزار کننده رویدادهای «هووین» برپا می شود.
این نمایشگاه را میتوان اولین نمونه از یک برنامه عمومی در ایران برای به کارگیری ایده خلاقانه نقاشی بر روی لباس دانست، اگر چه صنعت بسیار پولساز و درآمدزای طراحی لباس سالهاست در گوشه و کنار جهان و به ویژه در کشورهای توسعه یافته به صنعتی قدرتمند و تعیین کننده بدل شده است، اما در سرزمین ما با وجود آنکه برای قرن ها مردم از هنر طراحی و رنگرزی پارچه برای تهیه پوشاک استفاده می کردند مهجور و ناشناخته مانده است. به همین دلیل تا کنون در دوره معاصر برنامه ای عمومی برای استفاده از خلاقیت مردم در طراحی و نقاشی بر روی لباس برگزار نشده است، اما این جشنواره را میتوان نقطه شروعی برای این امر مهم دانست.
در این جشنواره تعدادی تی شرت، کفش و شال در رنگ های مختلف تهیه شده است که به همراه وسایل نقاشی و رنگ تحویل علاقمندان داده می شود تا بتوانند طرح مورد نظر خود را بر روی آنان طراحی و نقاشی کنند. این جشنواره به طراحان و صاحبان صنعت مد کمک می کند تا با سلیقه نسل جوان بیشتر آشنا شوند و از طرح های آنان در تولیدات خود بهره ببرند.
در سال های اخیر استفاده از تی شرت ها، مانتو ها و روسری های طرح دار در میان اغلب جوانان به میزان بسیار زیادی رواج پیدا کرده است، با این حال اما غالب طرح های استفاده شده یا کپی برداری از طرح های خارجی بود و یا نمونه هایی تکراری از طرح هایی واحد و قدیمی، برای نمونه نیز می توان به رواج یافتن لباس هایی با طرح هایی به خط نستعلیق که برای اولین بار از سوی یک طراح جوان ایرانی در آمریکا آغاز شد اشاره کرد.
در این جشنواره از اساتید و هنرمندان مردمی دعوت شده تا با پیاده سازی طرح خود آنان را در روز سیزدهم آبان ماه امسال مصادف با عید غدیر خم به نفع خیریه ها و کمک به مردم آسیب دیده زلزله آذربایجان شرقی به مزایده بگذارند. عموم مردم نیز پس از طراحی می توانند طرح خود را در مسابقه این جشنواره ارائه دهند یا در صورت عدم تمایل آن را به همراه خود ببرند.
این جشنواره در بین روزهای نهم تا سیزدهم در لابی سازه اصلی برج میلاد برگزار می شود و ورود از ساعت 9 صبح تا 21 به صورت رایگان برای عموم آزاد است.نا گفته نماند پیش از این نمونه کوچک تری از این برنامه در مجتمع آموزشی و نیکوکاری رعد برگزار شده است. علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر یا بازدید گروهی با شماره تلفن 88219261-021 تماس حاصل کنند.