به گزارش لایوساینس، کمیسیون ارتباطات فدرال یا FCC همچنین روز 30 اکتبر 2012 اعلام کرد درپی تخریب این برجها، از هر چهار نفر یک نفر به موبایل، خط تلفن،اینترنت و تلویزیون کابلی دسترسی ندارد. مراکز آسیب دیده درحال تغییر دادن مسیر تماسهای خود به دیگر مراکز هستند اما تماسهایی که تغییر مسیر داده شدهاند از اطلاعات موقعیت فرد تماسگیرنده برخوردار نخواهند بود.
بر اساس آمارهای FCC که به واسطه گزارشهای داوطلبانه شرکتهای خدمات تلفن همراه و شرکتهای برق به دست آمده، 7 تا 8 میلیون نفر در اثر وقوع توفان سندی دچار خاموشی شدهاند و به برق دسترسی ندارند. تعدادی از برجهایی که از توفان جان سالم به در بردهاند با کمک ژنراتورهای پشتیبانی درحال فعالیت هستند.
سخنگوی این کمیسیون توصیه کردهاست به منظور کاهش بار و جلوگیری از ایجاد ترافیک در امواج ارتباطاتی،کاربران از ارسال پیامک یا رسانههای اجتماعی به جای برقراری تماس تلفنی یا موبایل استفاده کنند.
به گزارش فاکس نیوز، تاکنون تعداد قربانیان توفان سندی 48 نفر گزارش شده که 18 نفر از این افراد در اثر سقوط درخت جان خود را از دست دادهاند. همچنین بیش از 18 هزار پرواز توسط خطوط هوایی متوقف شده و سه فرودگاه اصلی نیویورک همچنان تعطیل است. حدود خسارتهای وارد آمده از این توفان سهمگین در آمریکا 20 میلیارد دلار برآورد شدهاست.
همچنین به گزارش CNN، از دیگر ردپای توفان سندی در جهان ارتباطات،رتبهایاست که اخبار مرتبط با این توفان در شبکه اجتماعی فیسبوک به دست آورده است. توفانسندی به دومین موضوع سال فیسبوک تبدیل شده که بیشتر از دیگر موضوعات در شبکه اجتماعی به آن پرداخته شده است،رتبه اول مهمترین موضوعات فیسبوک رقابتهای لیگ فوتبال ملی آمریکا است.
امتیازی که موضوع توفان سندی در ابزار Talk Meter فیسبوک به دست آورده 8.34 از 10 است،این ابزار میزان توجه و بحث و گفتگو درباره یک موضوع را در فضای فیسبوک میسنجد. بر اساس آمارهای فیسبوک،بسیاری از ساکنان مناطق توفان زده از این شبکه برای اطلاعرسانی از حصت و سلامت خود به خانوادههایشان استفاده میکنند،به طوری که بیشترین مطلب به اشتراک گذاشته شده در فیسبوک در روز سهشنبه، 30 اکتبر 2010 عبارت "حال ما خوب است" بوده است. دیگر واژهها و عبارتهایی که میزان به اشتراکگذاری آنها بسیار زیاد بوده واژههای برق، خسارت،درخت، "موفق شدیم"، امن، و شکرگزاری بوده است.