به گزارش ایسنا، مجتبی بذرافشان مقدم صبح امروز در یک نشست خبری در حاشیه گردهمایی معاونان دانشجویی دانشگاهها، اظهار کرد: همچنین در آییننامه جدید، وظایف صنفی و رفاهی دانشجویان به طور کامل شفافسازی شده است که از جمله این وظایف، امور خدماتی و رفاهی از قبیل ایاب و ذهاب دانشجویان، وامهای دانشجویی، مراکز درمانی، امور ورزشی، مراکز رایانهای، کتابخانههای دانشگاه و دانشکده، امور مربوط به کیفیت غذا و بهداشت محیط و همچنین شناخت دانشجویان نیازمند متقاضی خدمات رفاهی است.
وی همچنین درباره ابهام دانشجویان درباره حذف مسائل آموزشی از اختیارات شوراهای صنفی، گفت: در دانشگاهها و همچنین سازمان امور دانشجویان، ادارهای به اسم خدمات آموزشی وجود دارد که موضوعات مربوط به میهمانی، انتقال، نظام وظیفه، کمیسیون موارد خاص و برگزاری انتقالات و غیره را دربر میگیرد، بنابراین درباره این مسائل، این دو اداره تصمیمگیری میکنند و دانشجویان نمیتوانند در این حیطهها وارد شوند.
بذرافشان مقدم درباره نحوه انتخابات اعضای شورای صنفی، گفت: دانشگاهها باید انتخابات را در حد فاصل 15 مهر تا 15 آبان ماه برگزار کنند.
همچنین دو کمیته برای برگزاری و نظارت بر انتخابات پیشبینی شده و شیوهنامه دومی برای جلوگیری از تخلفات احتمالی در دست تهیه است.
معاون امور دانشجویان داخل وزارت علوم در خصوص اعضای شوراهای صنفی دانشگاهها، افزود: بر اساس آییننامه جدید، دانشگاههایی با جمعیت کمتر از 4000 نفر میتوانند دارای سه عضو رسمی و دو عضو علیالبدل، دانشگاههای با جمعیت 4 تا 8 هزار، پنج عضو رسمی و دو عضو علیالبدل، دانشگاهها با جمعیت 8 تا 12 هزار نفر، هفت عضو رسمی و سه عضو علیالبدل و دانشگاههای با جمعیت بیش از 12 هزار نفر، 9 عضو رسمی و سه عضو علیالبدل خواهند داشت.