مواد لازم:
قند: 6- 4 حبه
آب جوش: نصف استکان
دستور تهیه:
* ابتدا درون استکان را تا نیمه آب جوش بریزید و چند حبه قند درون آن بریزید.
* سپس با قاشق چایخوری هم بزنید تا قند حل شود، غلظت قند باید زیاد باشد و به حد اشباع برسد - یعنی وقتی که قند میریزید دیگر حل نشود و شیره مانند شود. برای این منظور تعداد 4 تا 6 حبه قند کافیست .
* درون ظرف دیگری چای خالص بریزید و با استفاده از یک قاشق کوچک به آرامی و کمکم روی شیره چای که تهیه کردهاید بریزید. در این مرحله خواهید دید که آب در پایین و چای در بالا قرار میگیرد . به همین سادگی
اگر میخواهید به مقدار زیاد از این چای تهیه کنید, توی یک قابلمه باید آب و شیره درست کنید و بقیه مراحل را مانند بالا اجرا کنید.
http://www.afarang.com