ابتدا صدفها را با محلول آب و کمی مایع سفیدکننده تمیز کنید و بگذارید خشک شوند.
صدفهای گود برای این کار مناسبتر بوده، زمان سوختن آنها طولانیتر است.
موم پارافین یا شمعهای موجود را داخل ظرفی دوجداره ذوب کنید (در صورتی که ظرف لبهدار باشد، ریختن پارافین مذاب از آن راحتتر است).
مخلوط موم مذاب صورتی، ارغوانی و زرد، رنگ مرجانی خاصی به شمعها میدهد.
در صورت لق خوردن صدفها، آنها را با قرار دادن روی یک فنجان ثابت نگه دارید.
7.5-5 سانتیمتر از فتیله را ببرید و آن را به پایه فلزی نگهدارنده فتیله وصل کرده، کنار بگذارید.
موم ذوب شده را داخل صدف بریزید سپس فتیله را همراه پای فلزی داخل شمع فرو کنید. دقت کنید دست خود را نسوزانید. در صورت بلند بودن و خم شدن فتیله، کمی از آن را کوتاه کنید. بگذارید موم حدود نیم ساعت سرد و سفت شود.
نکته:
دقت کنید لایه بالایی موم ابتدا سفت میشود اما موم مذاب زیری به زمان بیشتری برای سفت شدن نیاز دارد. در صورتی که شمع قبل از کاملا سرد شدن تکان بخورد، بیرون خواهد ریخت.
http://www.marthastewart.com