ایسنا نوشت: نیما آزادی با رضایتبخش خواندن مجموع حرکت بورس در سال گذشته اظهار کرد: با توجه به شرایط بازار و میزان سرمایه تزریق شده به بورس میتوان پیش بینی کرد روند رو به رشد شاخص ادامه یابد.
وی ادامه داد: تنها تغییری که برای بورس قابل حدس است تغییر در شاخص برخی شرکتها است یعنی احتمال دارد شرکتهایی که سال گذشته بیشترین تقاضا را داشتند کنار روند و شرکتهایی جدید جای آنها را بگیرند.
این کارشناس اصلی ترین دلیل با مشکل مواجه شدن ورود برخی شرکتها به بورس را نبود یک برنامه مدون و منسجم در این زمینه دانست و توضیح داد: بعضی مواقع شاهد این هستیم که برخی شرکتها به جای کار کارشناسی، به دلیل مسائل سیاسی وارد بورس میشوند که این امر جز بر هم زدن بازار نتیجه دیگری نخواهد داشت.
وی با بیان اینکه بازار قوانینی دارد که هم خریدار و هم عرضهکننده باید آن را رعایت کنند گفت:نمیتوان با این بهانه که قیمت بالای سهام یک شرکت باعث به فروش نرفتن آن میشود اقدام به کاهش قیمتها کرد. پول کافی در بازار وجود دارد پس اگر برای به فروش گذاشتن سهام یک شرکت برنامهای درست انجام شود و در زمان مناسب عرضه شود دیگر نیازی به کاهش قیمت سهامها نیست.
آزادی در رابطه با نوع نگاه مسوولان به خصوصی سازی نیز تصریح کرد: وقتی به عملکرد چند سال گذشته سازمان خصوصی سازی میپردازیم که تعداد زیادی شرکت را وارد بورس کرده مشخص میشود مسوولان نسبت به بورس تغییر رویکردی مثبت داشتهاند اما هنوز در بین برخی مدیران سنتی ترجیح بر حفظ شاکله سنتی اقتصاد است که با توجه به روند خصوصی سازی و تاکیدات مدیران بالادستی، آنها نیز دراین مسیر ادغام خواهند شد.