همشهری آنلاین: محمد باقر قالیباف کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: مردم یقین کنند که من رئیس جمهوری بلاتکلیف نیستم. الان زمان فرصت سوزی نیست، ‌مرد کار کسی است که بتواند بزرگترین چالش‌های کنونی کشور اعم از اشتغال،‌ تورم و وضعیت بحرانی بهداشت و درمان را حل کند.

در نشست سراسری ستادهای مردمی محمد باقر قالیباف که با رونمایی از برنامه‌های مدون دولت یازدهم برای پیشرفت و عدالت همراه بود، متن میثاق نامه حامیان قالیباف قرائت شد. نشستی که طی آن شهردار تهران، برنامه‌های تفصیلی و مدون خود را به مردم ارائه کرد تا نخستین کاندیدایی باشد که هدفمند از اهدافش با مردم سخن می‌گوید. برنامه قالیباف در سه بخش و ۳۳ فصل تدوین شده است.

به دنبال آن نماینده‌های ستادهای مردمی قالیباف به نیابت از حامیانش با وی میثاق عهد و وفاداری بستند و طی آن اعلام کردند که تا آخر این مسیر سخت و ناهموار وی را تنها نخواهند گذاشت. قالیباف هم پس از این عهد و پیمان به حامیان و یارانش اعلام کرد که از همراهی وی هرگز پشیمان نخواهند شد.

با تدبیر و برای پیروزی آمده‌ایم

در بخشی از متن این میثاق خطاب به محمد باقر قالیباف آمده است: برادر عزیز و بسیجی جناب آقای قالیباف! ‌ملتی که سختی جنگ،‌ اسارت فرزندان و کمبودها را برای رضایت خدا و امام به جان خرید، آن هم در شرایطی که ایران اسلامی پر از شهامت و غرور و مادران با غیرت است، به امید ساختن ایرانی سربلند، دل در گروی مقتدای خود داده است. جناب قالیباف! ملت، شما را به صداقت می‌شناسد و همانطور که در سال‌های پر فراز و نشیب، یار صدیق انقلاب بودید ایمان داریم که نیاز امروز مملکت به مردانی مثل شما است. ما نه از روی اغراق و احساس بلکه از روی نگاه عالمانه، عمر پربرکتتان را شایسته ریاست جمهوری می‌دانیم. امروز میثاق می‌بندیم که همگام با شما در این راه مهم تا انتها همراه باشیم و این را توفیقی مقدس و افتخاری بزرگ می‌دانیم. ما با تدبیر برای پیروزی آمده‌ایم. حامیان مردمی شما.

ماهیت متفاوت انتخابات ۹۲

در ادامه محمد باقرقالیباف به سخنرانی پرداخت. وی در آغاز سخنانش با بیان اینکه حضور حامیان و طرفدارانش به معنای حمایت از آرمان‌هاست و نه حمایت از شخص وی گفت: ماهیت انتخابات سال ۹۲ با همه انتخابات دیگر متفاوت است. انتخابات پیش رو با توجه به حوادث و رخدادهایی که تا به امروز رقم خورده برای تداوم انقلاب امری بس حیاتی و ویژه است. امروز دهه چهارم انقلاب را پشت سر می‌گذاریم و دوستداران انقلاب تجربه‌های بزرگی کسب کرده و خطرات مهمی را دفع کرده و از پیچ‌های مهمی تندی عبور کرده‌اند ولی باید دانست که دشمنان هم تجربه‌های گرانبهایی به دست آورده‌اند و بر دشمنی خود افزوده‌اند.

وی در ادامه به خطر دو جریان در بدنه انقلاب اشاره کرد و گفت: معتقدم که انقلاب امروز در خطر ۲ جریان مهم و اساسی است؛ یک خطر کسانی که از باورهای دینی فاصله گرفته و دنیا را با چارچوب مادی نگاه می‌کنند و به تعبیری عقلانیت ابزاری را در اداره جامعه مورد توجه قرار می‌دهند. این مساله امروز بروز و ظهور یافته و ریشه دوانده است. آنها با نگاه جهموری اسلامی مخالفند. همه می‌دانند که از چه کسانی سخن می‌گویم.

قالیباف افزود: دوم؛‌جریان دیگری مطرح است که از اول اعتقاد به ورود اسلام به سیاست نداشته و مبانی و ارزش‌های نظام را در اداره امور جامعه به کناری می‌نهند. خطر این جریان تا جایی است که امام (رح) فقط یک بار و به طور رسمی جریانی به نام انجمن حجتیه را منحل و محکوم کرد. حتما به عنوان فرزندان امام به یاد داریم که ایشان بعد از جنگ ۲ پیام به جامعه داد؛ یک پیام به بسیجیان و رزمندگان بود که نقش مدیریت جهادی و انقلابی و ارزش‌های یک مجاهد را یادآوری کرد و به دنبال آن آینده و خطرات پیش روی آن را ترسیم نمودند. پیام دوم خطاب به روحانیت بود. امام در آنجا به این مفهوم اشاره کردند که این پدر پیر شما خون دلی که از این متحجرین خورده است از هیچ گروهی نخورده است و ضربه آنها از همه بیشتر بوده است.

قالیباف در ادامه به این مساله اشاره کرد که امروز انقلاب در چنبره این دو جریان قرار دارد که هر چند در ظاهر مثل دو لبه یک قیچی بوده و خلاف همدیگر حرکت می‌کنند ولی در اصل، هر دو با اسلام ناب و افکار و پایه‌های جمهوری اسلامی مخالفند.

وی در ادامه افزود: بر همین مبنا باید تاکید کرد که قبل از اینکه مهم باشد که چه نام و شخصی می‌آید، باید دید که میزان تعهد و وفاداری وی به آرمان‌ها و ارزش‌های نظام وجود دارد یا نه بلکه عقبه و آبشخور در جای دیگری دارد و این از همه مهمتر و تاثیرگذارتر است. حوادث دو دهه گذشته،‌ ترسیم کننده آینده بر مبنای این تحلیل‌هاست.

انتخابات؛‌ مظهر حماسه سیاسی

قالیباف در ادامه انتخابات را مهمترین بخش حماسه سیاسی در شرایط کنونی دانست و گفت: با اتفاقات و وقایعی که در روز آخر ثبت نام افتاد، آرایش انتخاباتی دگرگون شده و باید گفت که موضوع ائتلاف،‌ صورت مساله‌ای پاک شده است.

وی در پاسخ شایعاتی که در این رابطه منتشر شده گفت: آیا واقعا اتفاقاتی که به تعبیر دوستان در دقیقه ۹۰ در کشور اتفاق افتاده است، اتفاق خاص و مهمی است؟ آیا این اتفاق آینده روشن‌تری را برای ما ترسیم می‌کند؟ آیا این اتفاق می‌تواند یک اتفاق میمون و مبارک باشد؟ نقاط قوت و ضعف حوادث ۲ ساعت آخر انتخابات از چه جنسی است؟ آیا این موضوع غافلگیر کننده و غیرقابل پیش بینی بود یا خیر؟ آیا این اتفاقات برنامه ریزی شده بود یا می‌توان آن را حادثه نامید؟ این مسایل مهم است و دوستانی که اهل قلم، مطالعه و تحلیل هستند باید این موضوعات را تحلیل کرده و به جامعه منتقل کنند. ما امروز در سیاست وارد نشده‌ایم که قدرت به دست بگیریم، وارد شدیم که وظیفه خود را انجام دهیم. نمی‌خواهیم به شکل خوارجی عمل کنیم. ‌دین و ارزش‌های آن،‌ معیار عملکرد ماست. ما به نیت افراد کاری نداریم نمی‌خواهیم به کسی معترض شویم از این رو از حامیانم خواسته‌ام و می‌خواهم که به بدی از کسی نام نبرده و کسی را تحقیر نکنند. آنچه باید در بوته نقد قرار گیرد،‌ عملکرد و کارنامه افراد است و نه چیز دیگر.

خروجی فرهنگی و اقتصادی شما چه بوده است؟

قالیباف ادامه داد: امروز با توجه به تغییراتی که در آرایش انتخاباتی و حضور افراد با سابقه در عرصه رقابت‌ها رخ داده باید گفت که اگر همه ما منصفانه نگاه کنیم و کلام مقام معظم رهبری را مستند قرار دهیم، بارها و بارها موضوع رسیدگی به وضع اقتصادی و فرهنگی کشور را از ایشان شنیده‌ایم، اما متاسفانه در این دو موضوع، کارنامه قابل قبول و قابل دفاعی از مدیران کشور نداریم. در این شرایط جای سوال است که چه کسانی این کارنامه غیرقابل قبول و غیرقابل دفاع را امروز برای ما به ارمغان آورده‌اند که ما با آن دست و پنجه نرم می‌کنیم؟

دولت اصلاحات؛ زاییده دولت هاشمی

وی در ادامه به جریان اصلاحات اشاره کرد و گفت: بدون تعارف باید بگویم دولت اصلاحات زاییده دولت آقای هاشمی است. شما مطبوعات آن زمان را نگاه کنید. بسیاری از بد اخلاقی‌ها، بد رفتاری‌ها و حرف‌هایی که امروز گله‌مند آن در دولت اصولگرا هستیم، آغاز و پایه آنها از دولت اصلاحات بود. تا جایی که مقام معظم رهبری مجبور شدند تا صحبت کنند که مطبوعات باید اخلاق، دیانت و حرمت را در جامعه رعایت کنند. حالا چه شده است که سیاست پیشگانی که امروز این آسیب‌ها را در جامعه ایجاد کردند، دوباره می‌خواهند همین مسایل را برای ما پیش بیاورند؟ اگر شعار دولت اصلاحات همان شعار حاکم بر جامعه مدنی و دموکراسی از نوع غربی آن است با این تفاسیر این میل به بازگشت به قدرت که درآنجا وجود ندارد از سوی این جریان چه معنی دارد؟

نیاز امروز جامعه ما

قالیباف در ادامه ورود برخی به عرصه رقابت‌ها را عین بی تقوایی دانست و افزود: اولین بی‌تقوایی فرد این است کاری را نتواند انجام دهد و بگوید می‌خواهم این کار را انجام دهم. از این بی‌تقوایی بزرگ‌تر وجود ندارد.

قالیباف افزود: به برکت بچه‌هایی که پشت خاکریز با آنها بودیم و پشت خاکریز آر پی جی می‌زدیم محکم ایستادیم و محکم می‌ایستیم به شرطی که با همان روحیه پشت خاکریز باقی بمانیم.

قالیباف در نهایت قاطعانه خطاب به حاضران گفت: مردم یقین کنند که من رئیس جمهوری بلاتکلیف نیستم. الان زمان فرصت سوزی نیست،‌ مرد کار کسی است که بتواند بزرگترین چالش‌های کنونی کشور اعم از اشتغال،‌ تورم و وضعیت بحرانی بهداشت و درمان را حل کند. به حامیان و همراهانم قول می‌دهم که از همراهی و پشتیبانی من هرگز پشیمان نخواهند شد.

کد خبر 214329
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار سیاست داخلی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز