به گزارش همشهری آنلاین،محمد باقر قالیباف سه شنبه، در مراسم تقدیر از دست اندرکاران پروژه بزرگراه امام علی (ع) با بیان این مطلب افزود: خدا را شاکرم که در ماه رجب و ایام میلاد نهمین اختر امامت و در آستانه 13 رجب و سالروز ولادت امام علی (ع) به دست شما همسنگران و همرزمان خودم و کارگران و مهندسان و همه افرادی که در این پروژه نقش ایفا کردند، بزرگراه امام علی (ع) به بهره برداری رسید.
وی افزود: برای این پروژه در حدود بیست ماه و اندی پیش تصمیمگیری شد و آن زمان همه دست به دست هم دادیم و قرار گذاشتیم تا روز 13 رجب که روز مولود کعبه است این بزرگراه را به ملت ایران و شهروندان ولایت مدار تقدیم کنیم.
قالیباف با بیان اینکه شاید آن روز چنین تصوری برای همه ما بسیار سخت و دور از دسترس بود گفت: این که احساس کنیم کارگران، مهندسان و سرمایه گذاران عمرشان برای کسب پول میگذارند ظلم است و این بسیار کم لطفی است و بیتوجهی به کار، کارگر و شرف انسانهایی است که برای انسانیت خود و خدمت به هم نوع خود کار می کنند و عمر خود را برای خدمت به خلق خدا می گذارند.
شهردار تهران با اشاره به این که این پروژه و سایر پروژه ها با یک فرهنگ جهادی انجام شد گفت : پروژه بزرگراه امام علی (ع) 40 سال بر زمین مانده بود و هرکس فکر می کرد که این پروژه 7 هزار ملک و 12 هزار نفر افرادی را دارد که میتواند مدعی این محدوده باشند و با توجه به چنین کار اجرایی بزرگی آن را قبول نمیکرد و اگر امروز شاهد این اتفاق هستیم به دلیل تکیه بر فرهنگ جهادی بود که از ویژگی اش آن است که کارمند را به عنوان روزمزد بگیر محسوب نمی کند و آن را یک مجاهد و خدمتگزار می داند و مبارزی که همه وجود خود را در اختیار ملت خود قرار داده است.
شهردار تهران با اشاره به 2 مهندسی که در اجرای این پروژه به شهادت رسیدند گفت: این افراد برای خدمت به خلق خدا میخواستند تا کاری کنند که ایمنی این پروژه برای شهروندان شهر تضمین شود و این کار به هیچ وجه با پول قابل قیاس نیست و این زحمت و روحیه ای که در این پروژه وجود داشت با فرهنگ ایثار و روحیه خدمتگزاری بوده است و این که دست اندر کاران آن اعضا و جوارح خود را برای خدمت به بندگان خدا مستهلک کردند نه در راه باطل.
قالیباف در ادامه اظهار کرد: فرهنگ جهادی یعنی خدمت بی منت به مردم و حفظ کرامت های انسان و سرعت و دقت در کار و علاوه بر آن عقلانیت و خرد جمعی و بها دادن به علم دانش و اینکه پیشکسوتان خو را ارج دهیم و به تجربه آنها امیدوار باشیم و به آن تکیه کنیم.
شهردار تهران افزود: فرهنگ جهادی فرهنگ محبت و گذشت و صبر و مقاومت است که آن را در این پروژه دیدم و همه مردم این مناطق و یکایک دست اندرکاران در آن سهیم بودند و همچنین فرهنگ جهادی و روحیه کار به معنای آن است که در برابر مشکلات و فشارها تسلیم نشویم و مقاومت کنیم و انصافا همه به سهم خود از خود گذشتند و دو تن نیز به شهادت رسیدند.
قالیباف در ادامه تصریح کرد: فرهنگ جهادی یعنی دوری از اختلاف و تنش و فضای کار و صمیمیت و اینکه همه مدیران در همه سطوح در کنار یکدیگر بمانند و با وحدت رویه و همدلی با یکدیگر سخن بگویند تا نتیجه آن خیر و برکت شود. در این پروژه نیز که در کمتر از 22 ماه به نتیجه رسید و همه امروز از آن لذت می برند شاهد آن بودیم.
شهردار تهران ادامه داد: امروز بیش از هر زمان دیگری مردم ما و جوامع شهری و روستایی نیازمند این فرهنگ جهادی هستند تا دست به دست هم داده و از این ظرفیت استفاده کنیم و تنها راه پیشرفت کشور نیز همین است.
وی ادامه داد: امروز هم که افکار عمومی اعم از دوست و همراه ، موافقان و مخالفان انقلاب و یا آنان که خیر و شر می خواهند اتفاق نظر دارند که تهران در مسیر پیشرفت و عدالت است و در آن امید و عدالت و اعتماد وجود دارد و همه مردم امروز با اعتماد از مجموعه مدیریت شهری نگاه می کنند و این از ویژگی های فرهنگ جهادی است و به همین خاطر دست یکایک شما را می بوسم.
قالیباف تصریح کرد: هر چند در چنین مراسمی افرادی مانند من در پشت تریبون قرار می گیرند اما ما به نمایندگی از شما راد مردانی هستیم که چنین زحمات بزرگی را می کشید و همیشه عزت و زحمات شما در پیشگاه خداوند محفوظ است و همچنین از همه مردم مناطق 7 ، 8، 13، 14، 15، 16 و 20 که در طول اجرای این پروژه اذیت شدند حلالیت می طلبم و مطمئنا امروز با این پروژه آنان آسایش نسبی را خواهند داشت.
قالیباف همچنین در ادامه از همه کارکنان دولتی و غیر دولتی، راهنمایی و رانندگی و مشاوران و پیمانکارانی که در اجرای این پروژه زحمت کشیدند و چنین افتخار بزرگی را برای شهر و کشور خلق مردند تشکر کرد.