شنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۱
۰ نفر

همشهری آنلاین - شهره فرجی: با ترکیب لیمو و توت‌فرنگی دسر خوشمزه‌ای تهیه کرده و نوش جان کنید.

آشنایی با روش تهیه یخمک لیمو و توت‌فرنگی

زمان تهیه و آماده‌ سازی: حدود 4 ساعت

مواد لازم برای 4 نفر

برای یخمک:

لیمو: یک عدد، به قطعات کوچک تقسیم شده و هسته‌های آن بیرون آورده شود.

شکر: 250 گرم

موز رسیده: یک عدد، پوست کنده شود.

آب لیموی تازه فشرده شده: 500 میلی‌لیتر

برای توت‌فرنگی:

توت‌فرنگی: 500 گرم

شکر: 2 قاشق غذاخوری

روش تهیه:

برای تهیه یخمک : قطعات لیمو، شکر و موز را درون دستگاه مخلوط کن قرار داده و آن‌ها را به صورت قطعات درشت خرد کرده به صورتی که پوست لیموها هنوز دید داشته باشد. ( برای این که کارتان راحت‌تر صورت گیرد مواد را به دو دسته تقسیم کرده و درون دستگاه بریزید).

• مخلوط را درون کاسه‌ای ریخته و آب لیمو را به آن اضافه کنید.

• مخلوط را درون ظرف مناسبی ریخته و درون فریزر قرار دهید.

• پس از یک ساعت، هر 40 دقیقه یک بار مخلوط را از فریزر خارج کرده و آن را هم بزنید. این مراحل روی هم 4- 3 ساعت وقت می‌گیرد.

• توت‌فرنگی‌ها را درشت خرد کرده و با شکر مخلوط کنید.

• مخلوط شکر و توت‌فرنگی را درون کاسه‌های مورد نظر ریخته و روی آن‌ها یخمک آماده شده را بریزید و تا گرم نشده میل کنید.

 یخمک لیمو و توت‌فرنگی

http://www.wcrf-uk.org

کد خبر 216868
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار تغذیه و آشپزی

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز