به گزارش همشهری آنلاین، سعید شاهمیر با اعلام این خبر گفت: از 25 خرداد به مدت یک ماه این طرح در سطح مناطق 22گانه به ویژه مناطق پرآسیب آغاز شده است.
وی در مورد چگونگی شناسایی مناطق پرآسیب هم اظهارکرد: سعی کردیم با کمک تماسهای مردمی با سامانه مدیریت پیام، شکایتهای 1888 و گزارشهای ناظران و مددکاران، مناطق پر آسیب را احصا کنیم. بر این اساس برنامهای تدوین کردیم که در آن به صورت ستادی و مرحله ای این مناطق و حتی محل تردد و فعالیت متکدیان (معابر، تقاطعها و خیابانها) به صورت جزء در آن لحاظ شده است.
سرپرست مدیریت ساماندهی آسیبهای اجتماعی درباره شیفتهای کاری گشتهای فوریتی در این مناطق یادآور شد: برنامه شناسایی و جذب در 2شیفت کاری (8 تا 14 و 14 تا22) متمرکز شده و ما سعی کردیم که نسبت به GIS مناطق مورد نظرمان در پهنه های شرق و غرب، از سایر گشتهای مناطق دیگر به طور متمرکز استفاده کنیم.
شاهمیر در مورد اهداف این طرح نیز اظهار کرد: 3هدف در این طرح دنبال میشود؛ نخستین هدف شناسایی و جذب مددجویان جامعه هدف است.ناامن سازی محیط و افزایش کمی و کیفی فعالیتهای گشتهای فوریتی هم از سایر اهداف این طرح است.
وی اضافه کرد: همچنین سعی کردیم در این طرح، مراکز نگهداری و غربالگری را در حالت آمادهباش قرار دهیم. ما با این طرح سعی کردیم بر ظرفیت و توان مدیرت شهری هم مانور دهیم.
شاهمیر درباره نتایج اجرای این طرح در 3روز اول اجرا هم تصریح کرد: خوشبختانه مراکز غربالگری و نگهداری همکاری خوبی داشتهاند. خوشبختانه با رکورد گیری از مناطق پرآسیب، تغییرات محسوسی هم به چشم می خورد.
وی تصریح کرد: ما با اجرای این طرح پایلوت به دنبال رفع چالشها، نقاط ضعف و افزایش نقاط قوت هستیم .