همشهری آنلاین: هانیه عرب نویسنده جوان و هنرمندی که به فلج مغزی (CP) مبتلاست و پیش از این کتاب‌های "قهرمان عرصه زندگی" و "تولدی دوباره" را منتشر کرده، کتاب جدیدش با عنوان "پرواز بر بال عشق" را در آستانه چاپ دارد.

هانیه عرب

به گزارش ایسنا، عرب که در حال تحصیل در مقطع کارشناسی رشته حقوق از طریق دانشگاه مجازی نور طوبی است، تا امروز حدود 100 واحد درسی را با موفقیت سپری کرده و به ترتیب مجموعه داستان‌های کوتاه تولدی دیگر" و " قهرمان عرصه زندگی" در سال‌های 91 و 92 از وی منتشر شده است.

پدر هانیه بیان می‌کند که فرزندش تا مقطع دیپلم در مدرسه توان‌خواهان تحصیل کرده، با علاقه بسیار دوره پیش‌دانشگاهی را با روش راه دور پشت سر گذاشته، در دانشگاه الزهرا(س) قبول شده اما به خاطر عدم مناسب‌سازی محیط‌های دانشگاهی، در نهایت دانشگاه مجازی نور طوبی را برای تحصیل برگزیده است.

مادر او نیز با ذکر خاطره‌ای از آزمون فنی‌حرفه‌ای هانیه، اظهار می‌کند: وقتی قرار شد از دخترم امتحان کامپیوتر بگیرند مسئولش گفت تا به حال کسی با یک انگشت در آزمون شرکت نکرده و نمی‌شود از او امتحان گرفت، با اصرار ما بالاخره رضایت داد و در پایان هانیه نمره 98 از 100 را کسب کرد که موجب تعجب مسئولان فنی‌حرفه‌ای شده بود.

بر اساس این گزارش، در نخستین جشنواره توان‌یاب و فضای مجازی که سال گذشته از سوی مجتمع رعد برگزار شد، وی با وبلاگ " لبخند زندگی" شرکت کرد و در این رویداد فرهنگی جامعه معلولان کشور مقام چهارم را به خود اختصاص داد.

پدر هانیه با تشریح علت معلولیت دخترش گفت: در آغاز ما متوجه معلولیت او نبودیم؛ هر چند اوایل 25 روز در درون دستگاه قرار داشت اما در سن 2 سالگی به علت کم تحرکی به پزشک مراجعه کردیم و او پس از معاینات پزشکی گفت زمان زایمان گویا اکسیژن به مغز نوزاد نرسیده و دچار فلج مغزی شده است، از آن زمان عمل‌های جراحی گوناگون و جلسات متعدد فیزیوتراپی را سال‌ها پی‌گیری کردیم اما نتیجه‌ای نگرفتیم.

وی افزود: در زمان تحصیل هانیه مجبور بودیم در تهران ساکن شویم چرا که تا سوم دبیرستان او در مدرسه توانخواهان تحصیل می‌کرد، اما بعد از اخذ مدرک دیپلمش و بازنشستگی من و همسرم به شهرستان کرج مهاجرت کردیم و هانیه با علاقه بسیار دوره پیش‌دانشگاهی را از روش راه دور پشت سر گذاشت و در کنکور هم موفق و در چند دانشگاه از جمله دانشگاه الزهرا(س) قبول شود اما به دلیل وضعیت جسمانی و عدم مناسب‌سازی محیط‌های دانشگاهی در نهایت دانشگاه مجازی نور طوبی را انتخاب کرد.

پدر هانیه یکی از مشکلات فرزندش را موضوع ایاب و ذهاب عنوان کرد و افزود: برای دریافت پلاک ویژه و مجوز تردد در طرح ترافیک چند ماه تلاش کردم تا برای پرایدی که داریم پلاک معلولان دریافت کنم، اما همه کارها را که انجام دادم آن‌ وقت اعلام کردند سند مالکیت خودرو باید به نام فرد معلول باشد البته من حرفی ندارم اما مراحل تغییر مالکیت و تعویض پلاک هم گرفتاری‌های زیادی دارد که با حضور هانیه سخت است.

مادر هانیه در مورد استعداد فرزندش گفت: هانیه بسیار فعال و با انگیزه است و از طریق کامپیوتر با استادان دانشگاه، انجمن‌ها و مؤسسات خیریه و سایر مراکز در ارتباط است و او علاقه‌مند است تا در آینده نزدیک سایتی با نام خودش راه‌اندازی کند.

کد خبر 230101
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار ادبیات و کتاب

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز